Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Já vím, tenhle film se s filmovými klasikami, jako např. Čistá duše, Přelet nad kukaččím hnízdem, ... atd. vůbec nemůže srovnat, ale přece dávám tak vysoké hodnocení. Tento film totiž, narozdíl od těch výše zmíněných, nebyl natočen s oscarovským potenciálem a chutí vyhrávat nejrůžnější festivaly. Byl natočen jako letní oddychovka. Nic víc a nic míň. U filmu jsem se dobře pobavila, nepřišel mi zdlouhavý, byl docela vtipný.. tak proč ne? :-)

plakát

Je to i můj život (2009) 

Skvělý film, překvapil mě výkon Cameron Diaz a Abigail Breslin. 90%

plakát

Po stopách krve (1969) 

Ačkoli mám ráda R. Hrušinského, tento film se mi tedy moc nelíbil. Scénář mi přišel chvílemi vážný, jako u nějakého seriózního trilleru, avšak někdy zaváněl Cimrmannovským dojmem. Např. : Koupila mu PĚKNOU modrou bundu, se ZIPEM, ještě mi ji ukazovala....! - a to opomíjím to, že když vyšetřovaly "pokusy" o vraždu dvou chlapců, všem podezřelým tam pořád nadhazovali, že jsou to úchylové či co a ještě k tomu pořád říkali, že pachatel je nejspíše homosexuál. Takhle vyslechli snad každého, kromě skutečného pachatele, se kterým se tam přátelsky vybavovali a celou dobu na něj nepadlo sebemenší podezření. Však po závěrečném rozuzlení, kdy se zjistilo, že ten zdánlivě nevinný muž je veskutečosti ona hledaná osoba, všichni se tomu strašlivě diví. A v poslední scéně se podívají do jeho záznamů a zjistí, že má jakési úchylky a už několikrát skočil u psychiatra - tak proč na to proboha nepřišli hned???? Promiňte, že se tady tak vykecávám, ale musela jsem to někam (někomu) napsat. TAkže dávám jednu hvězdičku* pro Hrušinského, *za bundu s modrým zipem, *za naprosto cimrmannovský konec.

plakát

Star Trek (2009) 

Oproti předchozím filmům je naprosto dokonalý!!! Herecké obsazení je také skvělé! Hodně se mi líbil Anton Yelchin alias Cechov, jechož přízvuk byl skvělý :-) ...nezbývá než říct - tenhle film má šťávu!

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Bože! Anglický humor prostě nemá chybu, všechny anglické sitcomy, které znám, jsou fakt dobré, nejen IT Crowd! P.S. - "drsňák Roy je the best ! :-D

plakát

Seznamte se, Joe Black (1998) 

Ze začátku zajímavé, konec trochu přeslazený, ale jinak příjemný film.

plakát

Stmívání (2008) 

Nevím, co všichni s tímhle filmem mají? Děj je naprosto předvídatelný, herecké výkony nadraka. Jenže tohle se ted asi lidem líbí - hlavní hrdinka - dobrosrdečná, ale trochu pubertální krasavice...upír Edward - všechny holky jsou do něj zamilované, ale on si vybere rádoby šedou myšku s tváří Kristen Stewart, která tedy šedou myšku rozhodně nepřipomíná. Konec je přeslazený...no,...celkově není tento film špatný, ale když slyším spolužačky z gymplu, jak se baví o tom, že by tento film zasloužil Oskara, dostávám záchvaty smíchu (doslova)

plakát

Koření života (2007) 

Docela fajn film, Jasně, žádný Oskarový potenciál nebo hlubší myšlenku v tomhle díle nečekejte, ale film pro líné nedělní odpoledne je to skvělý. Přestože Zeta-Jones zezačátku působila celkem protivně, celé to zachránil Aaron Eckhart. Ikdyž přiznávám, že jsem mu v Temném rytíři moc nefandila. :-)

plakát

Milionář z chatrče (2008) 

Když jsem se v noci dívala na Oskary, neviděla jsem ani jeden z favoritů - Milonáře z chatrče a Podivuhodný případ Benjamina Buttona - , ale přiznám se, že jsem více fandila Buttonovi. Ach ty předsudky! Ty jsem ještě opravdu nevěděla jak moc se mýlím. Nejprve jsem zašla na P.P.B.Buttona a zdál se mi hodně dobrý, den poté jsem však zašla na Milionáře z chatrče, který mi Buttona naprosto vypudil z hlavy! Skvělá režie, hudba, kamera - prostě vše! Další důkaz, že k natočení skvělého filmu nepotřebujete přeplacené známé herce a bezmála miliardový rozpočet! Kdybych mohla, dala bych hvězdiček více, než pět!!!