Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„Na starý kolena jsem se teda stal video tvůrcem. A když už, tak pořádně: Tohle je moje televize. A nikdo mi do ní nebude kecat. Budu dělat jen to, co mě baví a o čem si myslím, že to bude bavit i vás. Jirka is back!“ (Televize Seznam)

Recenze (70)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zvláštnější koexistenci vztahů mezi tvůrcem a divákem snad nikde jinde neuvidíte. Babica ví, že z něj fanoušci mají srandu, ale hrdě to přijímá a jeho fanoušky baví vše co dělá a díky tomu se z něj pro ně stal obrovský kult. Teď už nejede tolik jako dřív, doba největší slávy tohohle kanálu je asi pryč, ale byl to (a stejně pořád je) zajímavý fenomén, ke kterému jsem nikdy neměl pevný názor... Je to prostě něco, co na českém internetu chybělo a Babica se do toho přesně trefil :D 4* ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Za mě je to jak jaká epizoda. Babicův YouTube kanál je totiž (kromě vaření) především o humoru. Většinou je ten humor celkem v pohodě, ale někdy mi opravdu nesedne. Neustále kvůli tomu váhám mezi 3 a 4 hvězdami. Je ale pravda, že celkově má kvalita Babicovy televize vzestupnou tendenci, takže v současné době se už musím přiklonit k vyššímu hodnocení. Ze začátku se ale zkrátka objevovaly vtipy, které mi místy přišly spíše trapné, takže doporučuji s tím počítat, pokud se vrhnete na některá starší videa. ()

Reklama

Godhaj 

všechny recenze uživatele

„Jsou jahodový, to jsme přesně chtěli.“ Babica zjistil, že pořady o vaření jsou všechny stejně na jeden způsob a tak se rozhodl odhodit stranou přetvářku a nabízí nám na youtubu vaření v jeho nejupřímnější formě. A během toho paroduje sám sebe, nešetří hláškami, a vůbec si to dělá podle sebe, což je sympatické. Nakonec Babicovo vaření je mi sympatičtější než nafrnění šéfkuchaři s jejich náročnou gastronomií. Také se mi líbí jeho pozitivní vztah k mládeži, hlavně k pařanům, pro něž nemá nikdo pochopení. Jirka si je vzal pod ochranná křídla a milé komentáře pod jeho videi na youtubu prozrazují, že si ho mládež váží. Takže, jen tak dál! ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Pohodář Džordž, žrádýlko naprosto v pohodě. Jirka se našel, tohle mu sedí. Když se člověk s odstupem podívá na Dobroty, tak se nelze zbavit dojmu, že ho tehdy postavili před kameru, dali mu recept z Mimibazaru a Jirka to prostě jen “prodal”.  Každopádně, zatímco jeden něco v době covidu vytvořil, baví jej to, stejně jako diváky, druhý se opakovaně vrací do xté reinkarnace kdysi populárního pořadu. A ten první, v tomto případě Jiří, k tomu navíc nepotřebuje podporu v médiích. ()

JamesSi

všechny recenze uživatele

ICH BIN EIN GAMER! ICH BIN EIN GAMER! ICH BIN EIN GAMER! Ať už Babica smaží Kyberspunk 2069 či tančí na Pulp Friction, tak... Já vám ani nevím. Pokud tenhle pořad pustíte vaší holce, tak se udělá a pokud nemáte holku, tak se uděláte vy. Nevím, jestli je to dobrý tutoriál na to, jak se nezbláznit za karantény. Vaření celkem průměrného jídla, kdy se Babaica snaží zaujmout humorem a boomer memes. Asi poučením je - don't let your memes be dreams and just do it. Protože jinak 97% na ČSFD nedostanete. Za mě naprosto nehodnotitelné... ()

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Ich bin ein Gamer #6Jiří Babica v záběru svoji kočku jménem Chimichurri. Odkazuje tak na komolení názvu této argentinské omáčky Jaroslavem Sapíkem. (Jakub10tanke)
  • V epizodě Ich bin ein Gamer #6 se objevil youtuber a streamer Flygun. (LUKICKK)

Reklama

Reklama