Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když vaše milovaná polovička přijde o život při nehodě na motorce, tak je jen jediný způsob, jak ji vrátit mezi živé. Oživit ji ve vojenské laboratoři, kde se provádí pokusy s oživováním mrtvol, ale výsledek nebude ideální. Z krásné přítelkyně je rázem krásný zombík, co má pořád hlad především na lidské masíčko a ještě má sklony k sebepoškozování. Naprosto naivní a nekomplikovaný horor natočil před mnoha lety dnes již pozapomenutý hororový režisér Brian Yuzna s neznámými herci. Jedinou známější tváří je převážně seriálová herečka Melinda Clarke s uhrančivým pohledem. Triková stránka je sice poněkud zastaralá, ale horor perfektně odsýpá a kombinace milostného filmu s drsným hororem dobře fungovala. Moc nemusím zombie horory, ale tenhle se mně po delší době líbil. 60% ()

fars 

všechny recenze uživatele

Nejnudnejsi dil Living Dead filmu. Malo zombies, debilni dej. Melinda Clarke v jednu chvili pojida lidske mozky, vzapeti je zase normalni a rika si co je spatne, jeji pritel ji u toho utesuje ze se to spravi... jo, to jo, ocividne nevideli tolik zombie filmu jako ja :-) A nejspis tolik filmu nevidel ani Brian Yuzna, skoda. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Je to o chalanovi ktorý má nehodu na motorke a pri nej sa zabije jeho priatelka,tak ju bude chcieť oživiť a chtiac nechtiac z nej spraví zombie,príbehovo to nezačalo zle.Nič výnimočné ale taký silnejší priemer v zombie žánri.Celkovo masky zombie boli na dosť vysokej úrovni,krvi tam bolo požehnane a gore efektami sa tu vobec nešetrilo,tak u mňa spokojnosť.Bolo tam veľa hluchých miest a aj nelogických správaní postav ale v zombie hororoch to býva bežné.Ten romanticko dramatický koniec,aj som skoro slzičku vyronil. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Je to slabší než jednička i dvojka. Ale je to film dělaný úplně jiným stylem než jeho bratříčkové. vůbec neznám nesourodější gore- hororovou serii než je Return. Každý z pěti dosud vzniklých dílů je uplně jiný. Plusem trojky jsou výborné kostýmy a hlavně celkový vzhled zombíků. Vůbec gore ofekty jsou na vysoké úrovni. Je tu hodně znát Yuznův Re-Animátorský rukopis. Takže krve i nahoty si užijeme dositosti. Celkém souhlasím s hodnocením že to je spíše slušný hardcore SM film než horor nebo hororvá parodie. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

I po letech stále velmi dobrá zábava. Zápletka není sice nijak objevná, jen namátkou se vybaví filmy: Hřbitov domácích zvířátek, Frankenstein, Re-Animátor ...a ve všech je dobrý skutek po zásluze potrestán. Snad jen zde nekončí vše tak špatně, jak se zprvu zdá. Jméno Julie a osud nepřející milencům dá samozřejmě vzpomenout i na největší Shakespearovu klasiku. Až po letech vnímám film více jako drama o neštěstí mladých lidí, než jako prvoplánovou zombiárnu. Co však stále zůstává, jsou obstojné triky a naprosto úžasné masky. Skrz naskrz propíchaná M.Clarková by se stala největší ozdobou všech bdsm salonů, akcí i filmů s touto tematikou. Na filmu ještě neparazitují digitální efekty, a tak je vše daleko věrohodnější. A první zombie z popelnice je připomínkou surrealistických úchyláren B.Yuzny jak ze Society, tak Ze záhrobí. ()

Galerie (84)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama