Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Plukovník US Army John Reynolds (Kent McCord) se svým vědeckým týmem hledá způsob, jak cíleně zastavit aktivitu u živých mrtvol. Shodou okolností sledují jeden z pokusů s oživováním i jeho syn Curt (J. Trevor Edmond) s přítelkyní Julií (Melinda Clarke). Protože se experiment nepovedl, je plukovník odvelen k plnění jiných úkolů a samozřejmě chce odvézt svého syna pryč. Ten ale po ostré výměně názorů ujede na motorce z domova a Julii bere s sebou. Jenže do cesty se jim postaví náhoda, osud a sloup elektrického vedení a Julie zemře. A Curt, zoufalý ztrátou své lásky, se rozhodne ji oživit pomocí plynu, který viděl v otcově laboratoři... (monolog)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Představitel zombie v úvodní scéně z laboratoře se jmenuje Clarence Epperson a režisér Brian Yuzna ho našel na letišti v Los Angeles, kde žil jako bezdomovec. (infected)
  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama