Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Devatenáctiletý Seth Davis nechá vysoké školy a začne provozovat ilegální domácí kasino, kam chodí především jeho bývalí spolužáci. Nerozumí si s otcem, váženým soudcem, kterému se nelíbí způsob jeho života a podnikání mimo zákon. Kamarád Adam se starším Gregem Feinsteinem ho navnadí řečmi o výši výdělků u makléřské firmy J. T. Marlin natolik, že se Seth rozhodne práci získat. Láká ho i možnost dostat poctivou práci a udělat tak dojem na přísného otce, který se s ním odmítá bavit, dokud se nebude živit poctivě. Začínají tři měsíce, během nichž se má Seth zaučit v Gregově týmu. Dostávají seznamy potenciálních klientů a denně musí zvládnout i několik set hovorů. Z nováčků je to kupodivu on, komu se podaří ulovit prvního klienta doktora Jacobse, kterého přesvědčí o koupi akcií nového léku, který mu pak prodá zkušený makléř Chris. Záhy se stane náhodným svědkem podivného chování šéfů Michaela a Jima a začne si všímat drobných nesrovnalostí v obchodech. Začíná tušit, že s firmou není něco v pořádku. Sleduje ji také FBI, která si ho vytipovala jako možného kandidáta na spolupráci. Krátce nato mladík zjistí, že firma, jejíž akcie prodávají, vůbec neexistuje. Odtud už je jen krok k tomu, aby odhalil šokující pravdu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

silak_xup 

všechny recenze uživatele

Před Boiler Room jsem viděl jak Wall Street, tak Wolf of Wall Street, takže pokud napíšu, že tenhle film na stejné téma byl poněkud slabší, jsem určitě ovlivněn předchozími filmy. Tohle téma se mě týká, nejsem sice makléř z Wall street vydělávající mego dolarů ročně, ale ve financích dělám už dost dlouho a filmy na toto téma mě zajímají a baví mě. Tohle byla slabší podívaná, klasika, mladej kluk, chce prachy, dostane se mezi makléře, kteří prodávají fiktivní akcie neexistujících firem za na dnešní dobu absolutně nemožný provize, prachy, zápletka se sekretářkou a... a jakože vlastně žádný zdůraznění růstu a pádu Setha, vlastně jsme neměli šanci pořádně vidět růst a pád yuppíka Setha, bylo to, ač zastávám heslo ,,v jednoduchosti je síla´´, až moc jednoduchý. Dal bych 2* nebýt legendárního projevu na náborovém řízení :-) ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Jojo, kdo se aspoň někdy přiblížil k něčemu takovýmu, jako jsou multi-level-marketingy nebo door-to-door prodeje atd., musí uznale pokývat hlavou, že přesně takovýhle svinstvo to je. Důležitej je prostě prodej a nic kolem to nemůže narušit. Je jedno, jak to uděláte, hlavní je, že to frčí. A že se tihle napomádovaní rádoby zbohatlíci umí taky chovat jak zvěř, vůbec bych se tomu nedivil. A na závěr je potřeba se pořádně nabudit pokřikem a potleskem: "Yeaaaaah!". P.S.: Affleckova scéna s náborem nováčků je naprosto ukázková a dokonalá! ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Snaha o velikost tu je, zpracování také není na škodu, ovšem celý snímek vyznívá až příliš na prázdno. Za bankovnickou hantýrkou a naleštěným obalem s několika známými tvářemi se skrývá bohužel jen lehoulince nadprůměrný snímek z tržního prostředí, který neskrývá svůj obdiv klasice žánru Wall Street. Bohužel i přes veškerou snahu nedosahuje právě tomuto snímku ani po kolena. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Velmi zrucne natoceny film z prostredia,ktory mi sice je uplne cudzie,avsak v tomto pripade to vobec nevadilo,aj ked znalost by dozaista pomohla. Giovanni Ribisi je klasicky dobry,prekvapenim je pre mna mimoriadne civilny a skutocne dobry Vin Diesel.Sice pribeh je koniec koncov naivny a obcas deravy,ale pozera sa na to dobre a neuraza to,co je pozitivum. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že se pohybuji na kapitálových trzích, tak je mi film svým příběhem blízký. Ale děj stylizovaný do klišé včetně románku. Vyloženě špatné herecké výkony a špatný děj. Poselství filmu se v tom dost ztratilo. Dávám 3 hvezdičky za to, že se musím usmívat, protože makléřství je mi blízko. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jim Young (Ben Affleck) nosí hodinky značky TAG Heuer Monaco a Chris Varick (Vin Diesel) nosí hodinky značky TAG Heuer Aquaracer. (dyfur)
  • Film, na který se Giovanni Ribisi, Vin Diesel, Ben Affleck a Nicky Katt dívají, je Wall Street z roku 1987. (S.i.d.)
  • Film sa natáčal v meste New York. (dyfur)

Reklama

Reklama