Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Do Tamahy dorazí Fiskova nelítostná armáda a nastanou potíže. (Disney+)

Recenze (11)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co to zase bylo za zbytečný úvod? Agitka jak další silná žena zachraňuje 4 neschopné muže… a zbytek epizody pokračuje ve stejném duchu. Prostě další členka M-SHE-U co na sebe může být právem hrdá. Mimochodem, z celé epizody má smysl jen poslední minuta… jinak prakticky končí tam co začala (celá scéna v aréně byla jen na efekt - přišli a odešli). Kdyby se ta minuta přilepila na předchozí epizodu, ničemu by to neublížilo. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále mi přijde, že se to děje v seriálu proklatě málo. Nicméně pojďme si shrnout to dobré - akční scény jsou na slušné úrovni, pochválit lze i vkusně vybranou hudbu a máme tu pár dobrých dialogů s Echo. Stále tomu ale nemůžu úplně přijít na chuť. A Kingpin v závěru? Jsem rád, že tam je, ale přišlo to jenom mě, nebo byl celý nějaký digitální (možná kvůli postavě)? ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si čtu některé komentáře ostatních uživatelů, tak si říkám jak málo stačí některým Mrvel ovečkám k 5 hvězdičkovému hodnocení. Ale co už... Seriál si stále drží tu stejnou laťku jako na začátku, baví mě to sledovat, ale to je asi tak všechno. Do 3 dnů od mého binge-watchingu na ten seriál zapomenu, a ten poté (jako většina MCU tvorby v posledních letech kromě Lokiho) spadne do propadliště seriálových dějin. Akční pasáž v bruslařském centru byla působivá, ale že bych si z ní sedl na zadek to zas ne. Ten konec byl pro mě až směšný, jak tam na sebe čuměli jak Bulhaři do mlátičky. Takže jak hlásal nápis na zdi: MAKE AMERICA SKATE AGAIN! ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Dozvídáme se nemálo věcí o minulosti Tukly, dávné předkyni Mayi ze začátku 19.století. O dívce, jež se naučila se zbraní, a pomohla svému otci v boji s nebezpečnými kolonialisty. A o další z mnoha těch, jež nyní pomáhají Maye ve válce s mocnými gangy. V současnosti se mladá němá holka mezitím střetává s armádou Fiska, muže, podřízeného jejímu strýčkovi, jež zradí, jelikož usiluje o peníze. Maya zpočátku vyhrává, ale nakonec skončí uvězněná ve skladišti. Tam se velmi brzy setká i s Bonnie, kterou její nepřátelé též svážou. Pomohou si, vyříjakí dávné nesrovnalosti, ale i přesto, převaha je stále veliká. Hlavního velitele svalnatých mužů však vyruší telefonát, (zřejmě od bývalého, údajně zemřelého Šéfa Mayi) a proto ji, ani jejího strýce nezastřelí (...). Černovláska se rozloučí s Bonnie, popovídá si s dědou, a nakonec jede za babičkou. Tam však potká toho, jež zabila. Svého šéfa (...). 35 procent. Neuvěřitelně slabý díl. Neměl v sobě téměř nic zajímavého, snad kromě Bonnie a trochu většího postupu v ději. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty úvody, které se zabývají indiánstvím, resp. tajemnou mocí předávanou první superčoktkou, jsou zatím dost tragické. Patosoidní příběh o první Jezdkyni světla ve stylu starého filmu...to mi nesedlo. Když si odmyslím ten atraktivní kabátek v podobě zajímavějších herců a prostředí, je to obsahově dost chudé. V této epizodě má sílu jen posledních 5 vteřin. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama