Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Film jsem si znovu pustil asi tak po pěti letech. A opět mě nadchnul. Skvělá zápletka a člověk si do poslední chvíle není jistý,jak to všechno vlastně dopadne. Někdo by si řekl,že vánoce mají být svátky kliku a míru. Ale pro Rudyho( Ben Affleck), kterého pustí po dlouhé době z věžení to ovšem neplatí. Čeká ho opravdu falešná hra po boku Ch.Theron, D.Treja, J.Fraina... Na konci je hezké,že peníze získané z loupeže Rudy rozdává do schránek. Podtrhuje do ducha vánoc. Celkově 80% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Cítím se, jako hlupák. Ne proto, že by se mi ten film nějak extra líbil a já bych mu musel tudíž dát pět hvězd, ale proto, že jsem Charlize a Garyho absolutně nepoznal. Fakt ne. Věděl jsem, že oba odněkud znám, ale klidně bych se vsadil, že to nejsou oni. A ejhle… :-) Jinak film jako takový je vcelku snesitelný. Jistě, má hodně logických kiksů (proč furt s sebou tahali Afflecka? Proč ho normálně nesejmuli, že? :-)) ale má taky celkem dobrou pointu a fakt nečekaný konec… A tyhle dvě věci mě přiměli, abych přidal jednu hvězdu, takže za 3. ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo sa vám na tom nepáčilo? Podľa môjho názoru sú aj dve hviezdičky vcelku málo. Falošná hra je veľmi dobre odvedená práca, Frankenheimerova (česť jeho pamiatke) réžia v podstate nemala žiadnu chybu, pri filme som sa nenudil, vydarených akčných scén som si užil tiež, zvratov rovnako požehnane a navyše hrá vo filme sexy Charlize Theron. Možno nie úplne pecka, ale výborný akčný film rozhodne. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

Videl som kino verziu ktoru Frankenheimerovy zmasakroval Harvey Weinstein, ale i tak som bol prijemne prekvapeny ze je to kompetentnejsie ako by sa podla hodnoteni zdalo. Affleck sa tu prilis nehodi, ale nabuchany Gary Sinise je skvely. fakt ze Frankenheimer nie je nejaky beckar je samozrejmost a hlavne vdaka nemu je to stale zabava i ked scenar nedava prilis zmysel. Skusim si zohnat rezisersku verziu ktora je o 20 minut dlhsia. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný film, který snad nenechá nikoho chladným. Ale jak se tak dívám na ta hodnocení kolem, je tady pěkná kosa. Frankenheimer umí, Affleck se snaží, Sinise hraje, na Theron se pěkně kouká a celé to letí strašně rychle. Po chvíli je všemu konec a já chci přídavek. Výborný konec, takový film jsem nečekal. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)
  • Když čte Gabriel (Gary Sinise) Rudymu (Ben Affleck) poprvé v náklaďáku dopis, který měl posílat Ashley (Charlize Theron), vytáhne ho a rozloží. Dopis je poskládán tak, že je dvakrát přeložen na polovinu, tedy se na papíru vytvoří kříž. Jenže o pár okamžiků později drží ale v ruce dopis, který je přeložen na třetiny, jak to bývá zvykem u dopisů v podlouhlé obálce. (TheDave)

Reklama

Reklama