Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vánoce jsou svátky klidu. Rudy (Ben Affleck) to tak cítí. Po letech konečně prochází vězeňskou branou jako svobodný muž. Ovšem kam čert nemůže, nastrčí ženskou. Tato (Charlize Theron) je nejen krásná, ale navíc disponuje agresivním bratrem ve vysokém stupni pošahanosti (Gary Sinise). Ten se svým kumpánem (Danny Trejo) právě plánuje velkou vánoční loupež. A Rudy má být její důležitou součástí. Tyto Vánoce moc klidné nebudou! A o velké překvapení pod kriminálním vánočním stromem rovněž nebudete ochuzeni. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

Falko 

všechny recenze uživatele

Cakal som, ze to bude väcsia blbost podla hodnoteni, ake som tu nasiel, ale ono to zase az take zle nie je. Samozrejme pokial nemate radi Afflecka, tak sa ani necudujem. Gary Sinise si tu zahral zaporaka a dobre mu ta uloha padla, nakoniec ho z dlhymi vlasmi poznam asi len z FORRESTA GUMPA (1994) alebo este z filmu VYKUPNE (1996) taktiez v ulohe zaporaka. Co je ale dolezite, film ma svizny akcny dej, ani chvilu som sa nenudil, je tam par zvratov, ale zaver bol uz tak prehnany, ze mi to vsetko nedavalo zmysel. Charlize Theron je ako vzdy krasna, samozrejme okrem ulohy vo filme ZRUDA (2003) a preto sa divak pyta, preco by tak krasna zena mohla mat zaujem o nejakeho väzna? Ze by o nu nikto iny nemal zaujem? Reziser John Frankenheimer ma za sebou par skutocne kvalitnych filmov: napriklad MANDZUSKY KANDIDAT (1962), FRANCOUZSKA SPOJKA 2 (1975) alebo RONIN (1998)... 27.08.2009 ____Ben Affleck - (Rudy Duncan) +++ Gary Sinise - (Gabriel) +++ Charlize Theron - (Ashley) +++ James Frain - (Nick) +++ Danny Trejo - (Jumpy) +++ Dennis Farina - (Jack Bangs) +++ Ashton Kutcher - (College Kid) +++ Isaac Hayes - (Zook) +++ Produkcia: Bob Weinstein, Harvey Weinstein +++ Hudba: Alan Silvestri +++ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nadočekávání dobrej thriller a dokonce i Ben Affleck, kterej neni rovna nejlepší herec, tady je dobrej a vůbec filmu neškodí, taky tomu výrazně pomohla Charlize Theron, která je skoro vždycky báječná a i tady hraje nadprůměrně. Celý děj neni nalinokovanej od začátku do konce, jako ve většině podobných filmů, ale najdou se tady i dobrý dějový zvraty, nedá se říct že by byly úplně nečekaný, ale někdy jsou udělaný pěkně. Jedině konec, kdy rodává ty prachy je dost dobilní, nevim kterej zloděj by to udělal, ale jinak pro mě docela překvapení ()

Reklama

Tristaver 

všechny recenze uživatele

Že je Affleck schopný téměř jakýkoliv film herecky zazdít, je úplně stejně jasné, jako že Charlize dokáže naopak v čemkoliv excelovat. Ani tahle slátanina není (v obou případech) výjimkou. Připadá mi to, jako by si Frankenheimer vymyslel dva solidní dějové zvraty a řekl o nich scénáristovi. Bohužel ten už k tomu nedokázal vymyslet pořádnou vatu. Ani kvalitní obsazení (Sinise byl fajn!) nedokáže vyvážit pomalé tempo a tragické dialogy. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Čo sa vám na tom nepáčilo? Podľa môjho názoru sú aj dve hviezdičky vcelku málo. Falošná hra je veľmi dobre odvedená práca, Frankenheimerova (česť jeho pamiatke) réžia v podstate nemala žiadnu chybu, pri filme som sa nenudil, vydarených akčných scén som si užil tiež, zvratov rovnako požehnane a navyše hrá vo filme sexy Charlize Theron. Možno nie úplne pecka, ale výborný akčný film rozhodne. ()

Jaromír 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Bena Afflecka, připadá mi děsně nesympatický a jeho herectví ala kamenný obličej Chuck Norris je podle mě jen přetvářka. Vzhledem k tomu, že je to hlavní postava, tak to (aspoň pro mě) poznamenalo celý film. Jinak se jedná o poměrně koukatelný thriller, kde se občas nějaký ten pěkný zvrat, který člověk nečeká, najde. Charlize Theron je baba k nakousnutí, která má i pod čepicí :), spolu s Gary Sinisem tvoří perfektní duo a hned se dá na film koukat. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy Gabriel (Gary Sinise) hází šipky na Rudyho (Ben Affleck), se mění pozice šipky na Rudyho rameni. V jednom záběru je šipka v rameni zabodnuta kolmo, poté rovnoběžně s ramenem a následně opět kolmo. (anezzik)

Reklama

Reklama