Reklama

Reklama

Jak jsem poznala tvého otce - Série 1

(série)
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (11)

carodejb 

všechny recenze uživatele

Nie je to zlé, ale ani dobré. Má to srdce, tvorcovia sa snažia, dali do toho emócie, len zároveň tomu chýba šťava, akýsi drive, čo mal originál. Postavy sú zaujímavo vykonštruované, každá má hromadu vlastností, ale zároveň sú akosi nevýrazné. Humor teda nemá kde vznikať, lebo tu nie sú žiadne "hrany", ktoré by narážali do seba. Nie je v tom žiadna divoká karta, ala Barney. Zároveň jednotlivé dielčie zápletky nemajú dosť priestoru dýchať. V HIMYM sa niektoré veci riešili viac dielov, tuto je to často skrátené v rámci jednej epizódy. Rozhodne by sa dalo rozobrať tento seriál viac, zistiť prečo (ne)funguje. Nemôžem však povedať, že je všetko zle. Romantika je milá, postavy majú príjemné ľudské momenty a pod. Pristihol som sa, že sa pri sledovaní prihlúplo usmievam, nie na vtipoch, ale celkom tak nad atmosférou seriálu. Avšak viac ako HIMYM mi to pripomína Priateľov, čo je súce malý rozdiel, ale pre mňa vkusovo dosť podstatný. ()

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi jako většina lidi co si pustila tenhle seriál, tak i já jsem obrovský fanoušek HIMYM. V mých začínající náct to pro mě byl více než jen seriál. Nové verzi (pokračování) jsem se nějakou dobu vyhýbal, ale teď jsem tomu přece jen dal šanci. Pilotní díl pro mě byl dost nepříjemný šok a narážky na HIMYM tomu nijak nepomohli. Řekl jsem si však, že nemohu soudit hned na základě první epizody. Držel jsem se a prvních 5 dílů stále nic. Zlom, ale přišel u šesté epizody (ne kvůli tomu, že by byla nějak výjimečná), tam jsem totiž konečně dokázal navázat s postavy aspoň určitý vztah. Postupně jsem začal mít z atmosféry čím dál lepší pocit, ale stále to není úplně ono. Není to tolik vtipné, ale největším problémem jsou asi stále samotné postavy. Nepřijde mi, že by si byli tak blízké jako původní pětice. S většinou jsem se, však dokázal už trochu vžít, hlavně v momentech kdy nastali nějaké emoční problémy, ale na Tien Tran si stále nedokážu tak úplně zvyknout. SPOILER. Potěšila mě aspoň závěrečná epizoda, kde se objevila Robin a hlavně známý bar. Přišel jsem si aspoň na chvílí, že sleduji HIMYM. KONEC SPOILERU. Taky mi hodně chybí flashbacky, které mi na původním seriálu přišli výborné a hlavně zábavné. Nevím no, není to ono, ale chci tomu dát ještě šanci v další sérii, protože mi nějaký dobrý nový sitcom na způsob Přátel nebo HIMYM, fakt chybí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ačkoliv se HIMYF snaží parazitovat na svém starším nevlastním sourozenci celkem svědomitě,totálně se to míjí účinkem.Pomrkávání na fanoušky HIMYM tím,že jeden z party bydlí v Tedově bytě,na chvilku se objeví Robin,nebo Kapitán veskrze negativní dojem nenapraví. HIMYM bylo celkem po právu zkraje označováno za nové Přátele a nebyl problém zhltnout celou sérii v rámci pár dní a stejně divák neměl dost. HIMYF je naproti tomu jen nevtipný a otravný PC rádoby sitcom,který se sice snaží postavy nějakým způsobem směrovat k charakterům původní partičky,ale nevychází to ani v jednom případě.Dal sem šanci celé první řadě,abych si nedělal obrázek z pár epizod,tu další nicméně vidět nepotřebuji...20% ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviděla bych to tak černě. Čekala jsem to daleko horší a nakonec to nebylo tak zlé. Osobně mám nejraději postavu Charlieho, jeho scény mi přijdou nejvtipnější a i jako postava mi je nejsympatičtější. Uvidíme, co nám přinese další série. Věřím, že své diváky si to najde, naše generace "vyrostla" na HYMIM, tahle generace bude mít HIMYF a věřím, že s tím budou spokojení. ()

cyndaquil 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, HIMYM je seriál, ktorý si získal srdcia milióny divákov. Očakávať, že HIMYF bude sprevádzané rovnakým haló efektom je absolútne scestné. Humor sa za tie roky zmenil a sitcomy dávno nie sú také očakávané trháky. Už sa nepíše rok 2005. Verím tomu, že keby sa HIMYM začal točiť teraz, nedotiahol by to na 9 sérii a ak áno, určite by posledné série neboli na rovnako vysokej úrovni ako ich začiatky. To dokázalo len zopár seriálov, ktoré sa točili dlhšie ako 5 sezón. Je pravda, že HIMYF je slabým odvarom úspešného HIMYM ale nepovažujem ho za prepadák. Humor je tam silený, áno, to je pravda ale možno sa oťukajú a pri točení druhej sérii si vezmú k srdci fítbek od divákov. Budem k vám úplne úprimný, nebudem klamať a hejtovať ako ten seriál veľa ľudí hejtuje. 9 rokov som čakal na zistenie, kto je ich matkou. Už nie som študent a nemám toľko vôle, aby som venoval seriálu až tak veľa času . Už som presedlal skôr na filmy ale napriek tomu som naozaj zvedavý, kto je jeho otcom. Píšem túto recenziu pred pozretím posledných troch častí lebo som už nevydržal čítať všetky tie hejty na nich. Musel som ísť so svojim názorom von. Preto neviem, čo sa udeje v posledných troch častiach ale zaujíma ma, prečo toho syna doteraz neukázali. Je tam veľa otázok, ktoré dúfam, že dostanú príležitosť a priestor zodpovedať. Som rád, že tento seriál vznikol aj keď som od neho neočakával veľa. Dostal som kvôli nemu pár nostalgických zimomriavok. Napríklad pri ikonických šabliach z HIMYM. Možno Ako som spoznala vášho otca nebude takým trhákom ako HIMYM ale naozaj dúfam, že ho aspoň dotočia. A čo my môžeme vedieť? Nevidíme do hláv tvorcom. Možno ešte prekvapia. Predsa len... keď sa od neho nečaká tak veľa a nie je úplným stropom, má veľa priestoru na to, aby sa zlepšil. Teším sa a som zvedavý na jeho pokračovanie. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (9)

  • V tomto díle se objevilo první cameo z hlavního ansámblu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005). Kromě již dřívějších hostů se tu objeví barman Carl (Joe Nieves) a především Robin (Cobie Smulders). Oba dva se objeví v první ukázce z baru MacLaren's, kde se odehrávala velká část původního seriálu. (tom.nosek)

Reklama

Reklama