Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Recenze uživatele Sweety_Leon k tomuto seriálu (5)

Vemte dceru do práce (2023) (S01E01) 

První díl, teda nic moc. Prvních 20 minut, se prakticky skoro nic nedělo a pak na poslední chvíli přišla akce. Třeba mě druhý díl nadchne víc, kdo ví, ale první díl nestál za moc. ()

Vlaková krádež (2023) (S01E02) 

Akční film bych tomu říkal na začátku kde se aspoň něco děje. Dvacet minut blbých vtipů a kecání až pak se dostanete na tu úplně nejlepší akci na konci která měla v tom díle nějakou šťávu a trochu ten film oživila. Herci nejsou na tom taky zrovna nejlíp, Schwarzenegger vypadá jako nějakej úchylnej Brumbál. Myslím že už je na tyhle kraviny moc starej. ()

Sváděcí akce (2023) (S01E03) 

Tak tohle byla dobrá píčovina. 55 minut promarněnýho času kde jsem počas filmu hledal na Googlu nějaký sračky protože celej díl se točí okolo nějakých keců co si ti agenti sdílejí, není to něco co vás nějak zabaví protože si dovolím říct že se tam nic nedělo. Nevím jestli se budu koukat ještě dál protože tohle byl solidní průser. ()

Hledá se dárce dřeně (2023) (S01E05) 

Celý díl je jeden z těch horších dílů FUBARU. Vtipy jsou byli slabší než byli v posledním díle, kde jsem se upřímně i zasmál. However, tenhle díl skončí zase s dvěma hvězdičkama..... ()

Pokerová spojka (2023) (S01E06) 

Začínám si myslet, že už je zbytečný tenhle seriál hodnotit. Je to z jednýho prostýho důvodu. Každý díl je velice průměrný, plus vás ničím nepřekvapí, akce skoro žádná, zasmál jsem se jedině v čtvrtém díle, a celých tři čtvrtě hodiny, se koukáte jak tam kecají, buď o svých v uvozovkách akcí, Černýnegger tam baví sračky o CIA, a jeho dcera, tam kecá o vztahu s tím Carterem nebo jak se jmenuje. A když dojde na tu akci, tak i v tý akci tam melou, takže si to nemůžete ani pořádně užít. Ty dvě hvězdy dávám, protože jako Netflixový akčňák, se to jakž takž dá. ()

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama