Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Změknu a dám 3stárs za oblíbence Arnolda a za pár povedených frků, ostatní je skutečně né moc akční goodfeel konverzačka s rodinným tajemstvím svojí a dceřiny práce. Arnoldův mexický hárem si vysvětluju jako narážku na jeho zálet se služebnou Mildred Patty Baenou, která ho ulovila těžko říct čím.. :) 55% ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Začátek seriálu působil hodně neohrabaně a lacině. Postupem času i přes hroznou vizuální stránku se mi líbili dialogy mezi Arnoldem a krásnou Moicou Barbaro - no barbarská moc není. Celkově to nebyl špatný seriál, ale druhou serii i přes otevřený konec moc nečekám. Jestli to je zbytečný seriál? asi ano. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je prakticky na beton, že jakmile je někde protivná, tlustá ropucha (co si myslí že je vtipná, ale není), byla dosazena díky tabulkám. Tohle nemohlo projít castingem bez tlačenky. Tak jsem za googlil a… jasně. Lesba. Čekal jsem sice “fluid”, ale evidentně lesba musela stačit. Sem se zase rozčilil… on vůbec seriál se o to snažil při každé příležitosti (laser v baterce, scan obličeje z družice… přes střechu, a podobné technologické bulíky na nos). Naštěstí děj je tak nenáročný, že nemá prostor se moc zdržovat vatou a celkem odsýpá. Tedy alespoň v první polovině seriálu. Ta druhá se zvrhne v hromadu idiocií a nudy (více u jednotlivých epizod). Pozn.: není to ani zdaleka tak dobré jako Tulsa (srovnání se nabízí), ale rozhodně o parníkovou flotilu lepší než Johnson. ()

krtek138 

všechny recenze uživatele

Říká se, že sto lidí - sto chutí. Ale vážně by mě zajímalo, koho tohle bavilo sledovat. Příběh, herecký výkony a “humor” je v takové podobě, že mě to až uráží. Tři díly a stop, takový masochista zas nejsem. Arnold v seriálové podobě odchází proti Stallonemu drtivě poražen a já si jdu rychle pustit Prima Cool, kde je Terminátor, protože tohle vážně bolelo. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama