Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (129)

ramislav 

všechny recenze uživatele

Je to totální kravina, ale v tom nejlepším slova smyslu. Seroš mě bavil celkem dost. Jasně, laciné triky, akce, semtam divný dialogy, no čert to vem. Přesto mě to ale bavilo :) Pro mě bylo asi nejhorší vidět Árnýho takto starého :( Vyrůstal jsem na jeho filmech, takže to pro mě bylo, resp pořád je, opravdu těžké ho takto starého dědulu sledovat :) Každopádně seroš byl dobrej, klidně bych dal i další sérii, samozřejmě kvůli Árnýmu :D Poslední věc, líbil se mi záporák Boro, místama šel z něho celkem strach. Nemůžu si pomoct, ale připomínal mi někoho ze hry Far Cry. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Čakal som malo a dostal este menej. Otrasne postavy na čele s Mermen Thurmen LGBTHIGB+ ozrudou, hudbou, strašnym scenarom, akože vtipnymi hlaškami, absolutne neprirodzenym vztahom dcery kočky a toho "Mr.Bean" trtka a dabingom, ktory taha za uši. Na akčny serial tu skoro nie je žiadna akcia...a hlavne, Arnie uz žial posobí VELMI staro a neohybne, co je veľmi smutne... ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne. Sám Arnie sliboval lepší podívanou a přitom nám dodal konverzační komedi s občasnou akcí, která čpí průměrem od první až do poslední epizody. Pokec s dcerou by ještě ušel, ale vedlejší postavy nabízí spoustu trapností. Tvůrci to nejlepší nechali pro Arnolda, ale stačí to jen na občasné pousmání. Akční scény jsou trikové a u Arnolda hodně nastříhané, stáří nepřekoná ani "Terminátor". Aspoň forma je skvělá, tady není co řešit. Celkový výsledek je průměrná podívaná, ale aspoň kvalitně natočená. ()

sniperjozef odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel Netflix a jejich produkce je bídná. Arnolda mám rád, mám rád jeho 80-90tkové filmy i ten zmiňovaný, tedy Pravdivé lži, ale tohle je ubohé. Jak můžete chtít po 70ti letém staříkovi akční scény kde skáče u aut, sprintuje za auty, apod... je to extrémně nevěrohodné a velmi špatná režie a kamera tomu jen přidává pod kotel. To že Netflix do všeho cpe co se zrovna děje na světové půdě a nenápadně prodává LGBTQ+ (v minulosti BLM), už ani neřeším. Jestli tyto témata Netflix chce řešit, ať je dá do Sex Education apod, kam se ještě dají vcelku lehce propašovat. A ne do akčního remaku 90tkového filmu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[40%] Je mi to líto, ale tohle se NETFLIXU bohužel moc nepovedlo. Tak jsem se na Arnolda těšil, že se vrátí! A ono nic. Do úplných pekel to posílat nechci, ale já se u toho strašně nudil. Prvních 5 dílů – na ty jsem se z 90% docela soustředil. Zbylé 3 části jsem už měl zaplé doma tak jako jen kulisu, ale i tak mě tam nic extra nezaujalo. Co se týče AKCE, tak ta je točena strašně amatérsky. Prostě jednoduché, netflix dostal zakázku a pak už se vůbec nehledí, aby se to snažil někdo točit, kdo se vyzná např. v akčním žánru, jak se točí akční scénky apod. Ale ok, akce tu byla spíše jen jako takový doplněk, ale mizerný teda! Humor zde byl docela laciný a pak už docela trapný. Nejvíc mě mrzí, že zde byl Arnold jako páté kolo u vozu. Nemyslím tím, že by tu měl vedlejší roli, to ne. Ale spoustu postav si z něj dělalo blbou srandu a v prvním díle ho ta jeho filmová dcera docela ponižovala. Nevím, prostě se do téhle role moc nehodil, ani to moc dobře nezahrál. Celé je to takové nedomyšlené, ať už příběh, scénář, humor atd. K tomu je to hrozně utahané … Mohl bych hodnotit hůře, ale ty 2* tomu aspoň ze soucitu dám. Jediný, kdo mě vlastně trochu bavil byla Monica Barbaro, na kterou se jednak hezky dívalo, a navíc hrála celkem normálně, i když postavou z počátku Arnolda trochu shazovala, ale aspoň nebyla herecky trapná jako některé jiné postavy. Bohužel … :/ ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)
  • Při slovní přestřelce řekne Emma (Monica Barbaro) otci, že váží 113 kilogramů (250 pounds). Luke (Arnold Schwarzenegger) to razantně odmítne, protože je hubený a váží 100 kilogramů (220 pounds). (Rominator)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama