Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Agent CIA se po dlouhých letech chystá do penze. Pak ale odhalí rodinné tajemství a musí ještě jednou do akce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (129)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Len prachsprostá ľahká taškarina z dôchodcom Arniem. Na staré kolená sa snaží čosi vypotiť ale je to ubolené a sebe parodické až ironické. Prežil som to našťastie bez väčšej ujmi ale stále lepšie než iné vážnejšie brané rádoby špionské, agentské filmy/seriály. Nuž Netflix a iné streamy si fakt s týmito rýchlo kvaskami ako naposledy Citadela len kazia, podrývajú pôdu pod nohami, ktorú bez tak nemajú moc dobre vybudovanú. No a pri danom zoskupení sa verím dalo z toho určite viac vyžmýkať ale chýba tomu moc do nejakej kvality ako 70% dnešnej produkcie. /50%/ ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál mohl být super, ale má pár much. První je podle mě hodně děravej scénář. Druhá je občasný přehrávání Arnolda. Některý prvky už jsou zbytečně komediální a pak to ztrácí. Nicméně, když budete seriál brát jako blbinu na oddych a budete se na to dívat hlavně kvůli Arnoldovi, tak vás to bavit asi bude. Mě to celkem bavilo. Ikdyž mi teda přijde, že seriál měl ke konci spíš klesající tendenci. ()

Reklama

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zdařilý pokus o vícegenerační verzi True Lies. Vyjma výplňových scén s rádoby vtipnými poskoky se na to ale dá celkem bez problému koukat, když to člověk nebere moc vážně. Obsazení se jakž takž povedlo, ústřední rodinný konflikt funguje slušně, a Arnold opět dokazuje, že si ze sebe umí dělat srandu - zvlášť když za to má ranec peněz od Netflixu. 55% ()

Daiker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi u 4. epizody jsem to vypl.... Nudné, nezaživné... Arnie si tedy zasloužil lepší sérii. Asi chtěli natočit seriálové Pravdivé lži. Bohužel se to nepovedlo. Není to vtipné a herci ve vedlejších rolích (agenti) byli trapáci. Ty jakože cool dialogy mezi agenty byly asi pro 10tileté děcka. Vztah otce a dcery taky moc nefugoval, chyběla tomu taková ta jiskra. No čekal jsem tedy víc a ne takovou stupiditu... ()

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To snad ne. Sám Arnie sliboval lepší podívanou a přitom nám dodal konverzační komedi s občasnou akcí, která čpí průměrem od první až do poslední epizody. Pokec s dcerou by ještě ušel, ale vedlejší postavy nabízí spoustu trapností. Tvůrci to nejlepší nechali pro Arnolda, ale stačí to jen na občasné pousmání. Akční scény jsou trikové a u Arnolda hodně nastříhané, stáří nepřekoná ani "Terminátor". Aspoň forma je skvělá, tady není co řešit. Celkový výsledek je průměrná podívaná, ale aspoň kvalitně natočená. ()

Galerie (195)

Zajímavosti (5)

  • Ve 34. minutě ve scéně rozhovoru na toaletě moldavského baru je na pár sekund jasně vidět v zrcadle nad hlavou agenta stojan mikrofonu. (Haymar)

Související novinky

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

Arnold Schwarzenegger naváže spolupráci s Netflixem

20.05.2021

Arnold Schwarzenegger dlouhodobě patřil k hercům, kteří se účinkování v seriálové tvorbě téměř zcela vyhýbali. Časy se však zřejmě mění a nyní bývalý republikánský guvernér Kalifornie chystá svůj… (více)

Reklama

Reklama