Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krotitelům duchů se nevede nejlépe. Doktor Venkman se živí jako moderátor nudného televizního pořadu o telepatii a Raymond s Winstonem vystupují na večírcích. Jediný Egon dál zkoumá paranormální jevy. Jenže démonické síly opět vystrkují drápy. Kníže Vigo z Moldávie, jehož obraz je restaurován v newyorském muzeu, ovládne mysl dotěrného restaurátora Janoše Pohy, jehož prostřednictvím unese dvouletého syna Dany Barrettové Oscara. V kanalizaci pod městem se objeví podivný sliz, živící se negativními emocemi a také negativní emoce probouzející. A když v přístavu přistane Titanic, je definitivně jasné, že Krotitelé duchů musí opět vytáhnout do boje. Nejdůležitější bude zachránit Danino dítě, protože právě to si Vigo vybral pro své nové vtělení. Jestli se mu podaří přemístit z obrazu do těla z masa a kostí, pak se nejen New York ocitne v opravdu vážných potížích. Jenže Vigo, podporován řekou negativního slizu, je pro čtveřici hrdinů možná příliš mocný, a tak je potřeba kontrovat pořádnou dávkou pozitivní energie. Musejí se zapojit všichni Newyorčané. (TV Nova)

(více)

Recenze (351)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Srdeční a nostalgická záležitost. Poprvé jsem to viděl asi v pěti letech a hned co jsem začal rozumět mluvenému slovu v televizi (asi těžko někdo z nás věděl v 5ti letech co je to proton pack a podobný věci), tak jsem jel reprízy na VHSce až do zblbnutí. A vydrželo mi to do teď, jen už mi to stačí jednou ročně. Jeden z filmů, který už nikdy ze života nevymažu. 5* a.k.a 95% ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se dodívala... Ten film mě nezklamal, potěšil, nenadchnul. Sigourney je moc fajn herečka a dobře se na ni kouká. Ostatní byli taky fajn. A nevím, čím to je, ale dvojka se mi líbila trochu více než jednička. Tyhle komedie patří k tomu lepšímu, líbí se mi to, pobaví to a hlavně, ty filmy nenudí a příjemně utíkají! ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem neměl potřebu tuhle blbost vidět, ale když už jí dávali v televizi, tak jsem si řekl, že na to kouknu. No a udělal jsem blbost. To byla taková kravina. Jak to může mít tak vysoký hodnocení? Kdyť šlo o slabou komedii, s příšernými hereckými výkony. Jednu hvězdičku za Murraye a druhou za těch pár momentů, kde jsem se usmál, ale že jich nebylo moc. ()

tron 

všechny recenze uživatele

"A Viggo Drsňák mu náhodou nehovorili?" V podstate klasický sequel, ale vzhľadom na to, že Reitmanovmu originálu prakticky nebolo čo vytknúť (dvojky sa zúčastnil rovnaký tím), je to ako nadávať, že dostanem rezeň od Zděnka Pohlreicha a nie rezeň od Jamieho Olivera. Prirátajte si k tomu skvelú výpravu, dynamickú pesničku, parádne triky, VTIPNÝ humor, chémiu medzi hercami a úžasné zlo (Vigo alias Wilhelm von Homburg vyzerá absolútne démonicky a od veci nie je ani jeho slizký prisluhovač Peter MacNicol ako Janosz Poha). Patrí sa ale mamičky a ocinkov upozorniť, že miestami horor prebíja komédiu - keď som na tom bol kedysi ako školák v kine, nebolo mi všetko jedno. V tomto ohľade sú druhí Krotitelia duchov ako druhý (Burtonov) Batman, ktorý tiež mal byť pre celé rodiny, ale režisér sa tak nejako nenápadne vymkol spod kontroly a v skutočnosti natočil nočnú moru. Dobrú, ale nočnú moru. Triky samozrejme zostarli, ale inak pohodička. Kino Považan NMnV 1991 ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Na účet Ghostbusters dvojky som počul toľko špiny ,že som ani nechcel veriť ,že by taká skvelá komédia mala také zlé pokračovanie. Myslel som si ,že sú to bludy. A mal som pravdu. Ghostbusters 2 je rovnako nabitý energiou ,humorom a nápadmi ako prvý diel .Bill je jeden z rých komikov ,u ktoreho nepotrebujete aby niečo hovoril a už vám je do smiechu ,takže v tomto bode je to rovnako skvelé. Jedinú vec ,čo môžem filmu vytknúť je pomalý a nezaujímavý začiatok a potom (pre mňa) zase až moc dlhý koniec. Ale zlý film to nie je. Len o trochu horší. No ak milujete jednotku ,dvojkou chybu nespravíte. 79% - ďakujem Ivan ,že si Slovensko reprezentoval najlepšie ako sa dalo 😊 ()

Galerie (93)

Zajímavosti (24)

  • Přestože film končí na Nový rok, tudíž se hlavní část děje odehrává kolem Vánoc, tak v New Yorku chybějí vánoční ozdoby. (griph)

Reklama

Reklama