Reklama

Reklama

Invaze

(seriál)
Trailer 2
USA, (2021–2023), 16 h 43 min (Minutáž: 33–58 min)

Hrají:

Sam Neill, Shamier Anderson, Golshifteh Farahani, Billy Barratt, Šiori Kucuna, Firas Nassar, Azhy Robertson, Paddy Holland, Togo Igawa, Max Fincham (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Na Zemi zavítá mimozemský druh, který ohrožuje existenci lidstva. Děj se odvíjí v reálném čase pohledem pěti obyčejných lidí z různých koutů planety, snažících se nějak vyznat ve zmatku, který kolem nich propukl. (Apple TV+)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (52)

Cannonball 

všechny recenze uživatele

Strašná tragédia tento seriál o akože invázii mimozemšťanov, mimochodom celá invázia netrvá ani týždeň. Hlavný hrdinovia sa nestihnú ani prezliecť. Čítal som recenzie, že seriál je o ľuďoch, ich vzťahov a mimozemský útok len kulisa. To by taký problém nebol, ale nefunguje to vôbec, keďže aj pri postavách tvorcovia prezrádzajú veci tak pomaly že ich chovanie nedáva zmysel. Jednu hviezdu som dal za lebo seriál účinne lieči nespavosť, do 15 min, čo je úžasne hlavne pri invázii vraždiacich E.T. ()

BFG2000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pravděpodobně nejlépe podané téma invaze mimozemšťanů na zemi, jaké jsme tu zatím měli. Působí dosti reálně. Má to svou vlastní atmosféru, takovou, jako by depresi. Skvělé je, že invazi sledujeme pouze z pohledu několika málo postav a prakticky chybí jakýkoliv globální nadhled. Takže vlastně většinu času vůbec netušíme, co že se to celkově děje. Herecky vydařené. Zejména dětské postavy jsou TOP! Úžasně atmosférická hudba, překrásná kamera, opravdu drsní ufoni. Nečekejte žádné happyendy. Tohle na vás dýchne opravdovou depku, kterou by taková invaze jistě přinesla. Chápu tak nízké, byť naprosto nezasloužené, hodnocení.  Není to akční pecka. Vetřelce prakticky nevidíme. A vlastně je to hlavně o lidech a vztazích mezi nimi. Je jasné, že povrchní většina tohle nedokáže zkousnout. Některými toliko opěvovaná epizoda 6, je ve skutečnosti tou nejhorší a dosti zbytečnou epizodou celé řady. Pro ten zbytek ale, půjde o seriálový zážitek roku. Konec a příprava na další sérii zvládnut na jedničku! ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.seria: Pomerne ojedinelo a obcas napadito ponate "stretnutie 3tieho druhu". Prvych pat dielov mi prislo zaujimavych, kedze obcas celkom slusne zaslapala atmosfera, charaktery boli roznorode, ako i lokacie. Sem-tam sa tvrocom podarilo predostriet i celkom vernu psychologiu postav, ak sli do hlbky. Nie vsak vzdy a obcas to vyslovene zmrsili. Mnozstva klise - od "damaged chlapca zachranujuceho svet"...az po "damaged" veterana, ktory.....atd atd. Ano, z uvodu je sice menej akcie, co mi vsak vobec neprekazalo. Vadilo mi vsak s druhou polovicou serie pribudajuce nezmysly a klise, ci uz v konani postav, alebo v samotnom pribehu. Vobec sa necudujem nizkemu hodnoteniu. Zaverecny 5 minut serie nas pripravuje zrejme na akcnejsiu druhu seriu. Zrejme si ju pozriem. Ak chcete rychlu akcnu jazdu, toto nie je serial pre vas, okrem asi dvoch dielov k zaveru. 45%               2.seria:     Sklamanie. Nelogickosti a amaterizmus z toho srsal este viac ako v prvej serii. Konci to rovnako neuspokojivo a tym dava jasny indikator, ze sa bude jednat o dalsi z tuctovych sci-fi-ciek s x-seriami, ktore nemaju prepracovany scenar a ani dialogy. Dopozeral som len s rychloposuvom, dufajuc v prekvapujucejsi a uzavretejsi pribeh. Detska linia a i ta s "povstalcami" boli mimoriadne naivne. Hoci chapem, ze po revival 80tok v Stranger things sa to snazi zopakovat kazdy druhy tvorca....tu to urcite nefunguje. Neodporucam, skoda casu. Slabulinke dvojhviezdie. 35% ()

_DAVE_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Komentáře zde mě definitivně utvrzují v tom, jak zvrácená je tahle doba.  :) Tvůrci ten seriál právě vzali za ten co možná nejsprávnější konec.. A pokud někdo čekal jen akci a bitky s mimozemšťanama alá Den Nezávislosti, nechť přeladí na Disney+ a čumí na Marvel :) Za mně famózní survival, sci-fi, ale hlavně i vztahové drama ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Seriál pro děti jak ze Studia kamarád. Čekal jsem za kterým rohem se objeví Jů a Hele. Nejdřív to vypadá celkem slušně, ale potom se to propadá do marasmu čím dál tím víc. Nesmyslné dialogy, protagonisté (o hrdinech se opravdu nedá mluvit) se chovají stupidně a nelogicky, celému světu opět velí černoška, no prostě klasická "výchovná" EU slátanina se spoustou patosu, nesmyslných blábolů a woke propagandy. Držel jsem palce "vetřelcům" ty "trubičky" my byly fakt sympatický. Jedna hvězda za design "vetřelců", zbytek je zralé na odpad! ()

Galerie (138)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení mělo začít v polovině roku 2019 v režií Simona Kinberga, ale bylo odloženo kvůli jeho práci na celovečerním filmu Agents 355 (2022). (Martrix)
  • Scény z pouště byly natáčeny v Maroku. (Martrix)

Reklama

Reklama