Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina mladých lidí z České republiky a Slovenska si bude ve vile na Kanárských ostrovech nejen užívat slunce, moře a společných úkolů a her, ale pod dohledem televizních kamer hlavně hledat lásku svého života. A když se k tomu na konci přidá i pěkná výhra, je jasné, že bude o zábavu postaráno. Diváci v “přímém přenosu” sledují, jak se lidé zamilovávají se všemi vzestupy a pády, se všemi emocemi, které s sebou láska přináší. V každé epizodě jsou jejich vzájemné vztahy testovány, protože tomu, kdo není spárovaný nebo je spárovaný jen účelově, hrozí, že bude muset luxusní vilu opustit. Love Island je žhavá reality show plná zábavy, slunce, romantiky a hledání lásky v ráji! (TV Nova)

(více)

Recenze (154)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Odpověď Enšpíglovi na úvod. Nevím, jak to mají ostatní, ale já nejprve musím něco vidět, abych tomu mohl dát hodnocení. Tudíž ano, občas sleduji i odpad, neboť po jedné, dvou epizodách asi nelze vytvořit seriózní hodnocení. Každopádně je potřeba říct, že tato reality show je vlastně jen v bleděmodrém totéž co Like House, Big Brother a třeba Vyvolení. Zde je to okořeněno ještě o hledání si lásky, ale tak jako ve všech jmenovaných případech jde až v poslední řadě o peníze pro vítěze. Mezitím se páry párují, po čtrnácti dnech šíleně milují apod. Je to prostě trend 21. století reality show. Vzít pár lidí, strčit je do vily a pak s velkou radostí sledovat, jak se hašteří a milují a odmilovávají apod. Diváci to přece ocení sledovaností. Ale i ten, který nutně nebere prachy si přijde na své. Odměnou mu bude luxusní dovolená v exotické slunečné destinaci, kterou celou platí štáb, věčně plná lednička a nemluvím jen o žrádle. Chlastu také dosti. A ty nejhodnější si zaslouží luxusní večeři nebo zábavu na úrovni. Je to super, jak to ty mladé učíme. Nic nemusíte dělat, nepracujte, prostě obcházejte různé reality show a zkoušejte vyhrát prachy. V nejhorším získáte popularitu, takže vás do nějakého béčkového filmu nebo pořadu obsadí a ten luxus na pár měsíců je taky fajn. Zde je to ještě okořeněno tím, že se muž či žena nijak zvlášť nemusí o vztah přičinit. Když je potřeba, tak štáb dvojici popostrčí a pak už stačí se po sobě jen válet tři měsíce na posteli, v bazénu, na lehátku a ta nejoblíbenější dvojice u štábu pak i v hnízdečku lásky. A aby divák náhodou nemusel koukat na ošklivé lidi, sledujeme všechny krásné, štíhlé, vystajlované, svalnaté. Dokonalý ideál krásy vhodný pro anorektičky a zamindrákované. Zkrátka vzhledově nepovedení, o čemž ale rozhoduje pouze štáb Novy, lásku hledat nemusí. Je to smutné, ale naštěstí se Nova sama vypekla, když premiérové díly začala vysílat i dopoledne, což značí, že sledovanost nebyla největší. Holt úroveň televizní zábavy stále klesá, to víme. Hotel Paradise, který je mimochodem totéž jen s jiným názvem, nebo právě Love Island jsou ale důkazem, že své dno bohužel stále nenašla. ()

Kekik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděla cca 5 minut různých záběrů... Stačilo. Ta všudepřítomná faleš ve všech směrech. I ten jejich nucený smích je utrpení. Za pár let (možná i dříve, pokud přijdou k rozumu) se budou chytat za hlavu. Je mi jich svým způsobem líto. Takhle se ponížit. Zbývá jim jediná naděje, a to, že se na tohle nikdo nedívá. Já pevně doufám, že to tak je. Téměř všechny komentáře pobavily. ()

Reklama

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Aktualizace : 15.11.2021 (Den po finále).... Před tím jsem tu měl komentář kde jsem vlastně zhodnotil různé lidi z LI atp... Teď spíš shrnu.. Na ostrově měli být 3 měsíce Bi tam měsíce dva.... Finále vůbec TV Nova poště neumí udělat, žádnou show žádný drama žádný wow moment finaly.... Prostě nudný finále, které prostě jako finále nepusobilo.... Nebudu tady hodnotit vítěze, protože no, ať je jim přáno.... Nikol Moravcová mi jako moderátorka nepřišla špatná naopak, jen ji mohli dát více prostoru ale i ona sama říkala že bohužel takhle to je i v originále (což souhlasím no)... Gradace napětí a úžasné finále to prostě kazí celý love Island... Účastníci, to že tam jsou jen modelové a modelky a nevím co je docela hnus z toho pohledu, že pak lidi mají kolikrát mindráky že tam jsou sami hezcí a působí to že láska je asi jen pro hezky lidi Bo nevím... Love Island má blbej koncept, v tom že oni po sobě pořádně neuklizeji, nevaří, nic prostě.... Což nevím no... Nebudu to víc roztahovat je hodně věcí co bych k tomu a k lidem td měl co říct... 5 hvězd zanechávám ale snižují na 80% ()

dr.horrible

všechny recenze uživatele

Mám takú kamošku - kamošova žena, ona s nami kuká naše filmy, chodí s nami na koncerty, aj keď ju to vôbec nebaví, tak si aj my občas kukneme niečo jej. No. Tak som videl tri časti Love Islandu. Čo je furt málo na vyvodenie záverov, hlavne ak chceme porovnávať s Like Houseom, z ktorého som videl ešte menej. Toto je určite vydržatelnejšie. Zatiaľ čo Like house staval na fejkových charakterových črtách a fejkovom intelekte, Love island pracuje s fejkovými citmi. Tie zahráte jednoduchšie, obzvlášť keď ste insta modelka. Kamoška im to žerie. Stále nerozumiem, prečo tam spolu nesúložia? 🤔 #peknekozy #nuda ()

P.J.2 odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy mě zaráží, jak různé priority mají různí lidé v životě. Tady vidíme typický příklad toho jak kvantita sáhodlouze přeskakuje kvalitu a design je tu vším. Holky, mimochodem žádný nádhery, tu řeší své obvyklé kraviny a kluci, který by se pravděpodobně zabili při zatloukání hřebíků, se jen naparujou a s plnejma vejcema naivní holky oblbujou. Nejhorší je že lidi to žerou ale mě tyhle reality show ubijej. Nepřináší nic do našeho života a lidí co na to koukají asi nemají co na práci a nechtějí se starat o svůj život. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Do jedné z řad se přihlásil i vítěz druhé řady Survivor Česko & Slovensko (od r. 2023) Tomáš Weimann (ještě před svým účinkováním v ní). Prošel castingem a byl osloven, zda by se do již probíhající show připojil jako tzv. bombshell. Po předložení jeho podmínek už se mu nikdo neozval. (Olík)
  • Všichni účastníci ve vile mají telefony značky Vivo. (TheSlezy)

Reklama

Reklama