Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jakoby nejvíc chválim tu kameru, vizuál a celkově je to nádherný.. miluju vesmír. Romantická chemie mezi Máslofíldem a Robertsnovou mi byla docela volná.. ale nevadila.. Gary Oldman působil dost směšně a hudba občas srala a občas se dala. Tak co z toho? Celkem fajn pokoukáníčko, leč romantika neni můj šálek vodky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když jsem do filmu šel, všiml jsem si jen, že má jít o snímek dobrodružný/ Sci- Fi a ta romantika mi nějak unikla. Když jsem si film pustil, romantika naopak jasně převažovala, logika byla někde na svačině a celá záležitost byla zjevně určena publiku do patnácti let věku, proto asi ta naivita. A do toho ten soundtrack... ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to klasický romantický film pro náctileté. Je potřeba to mít stále na paměti, jelikož se tomu přizpůsobuje ve filmu úplně všecko. Musíte si jako divák vzpomenout, jaký guláš jste měli v hlavě vy, když jste byli ve věku hrdiny filmu. Proto samozřejmě ve filmu nastanou modelové situace, dialogy a vůbec všecko je zcela předvídatelné. Stav beztíže, bezvětří bez děje, nastane ve druhé polovině, kdy je náhle snímek obtížně sledovatelný a nehýbá se z místa, pak se naštěstí zase rozjede. Ve svém žánru je to nadstandard, ovšem ke koukání pouze pokud se vám povede stát se na dvě hodiny adolescentem. Jinak se to určitě zvládnout nedá. 70% ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(93/2017) / Teenage sci-fi záležitosť so zaujímavým potenciálom, ktorá objektívne balancuje jemne pod priemerom. Film jednoznačne ale zachránil super nápad dať rolu Garymu Oldmanovi a pár ďalších detailov, podarený soundtrack, príjemný letný feeling a celkom fungujúce emócie medzi Asom a Britt. Space Between Us je taký ten ľahučký kúsok po nedelnom obede. (6/10) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Asi jsem byl poprvé hodně mimo, trailer opět jako poprvé navnadil, ale teď jsem si ten film užil nezkutečně moc na plné obrátky. Herecky dokonalost, nezkutečně našlapaný příběh, skvělá kamera a soundtrack je dokonalost filmu, konečné minuty jsou výborné, husí kůži vyvolávají, prostě někdy fakt je potřeba asi mít náladu nebo chuť a film si pořádně vychutnat obrovská spokojenost. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)
  • Videohovor mezi Zemí a Marsem není možné uskutečnit v reálném čase podobně jako ve filmu. Pokud je Země s Marsem v minimální vzdálenosti, zpoždění signálu by bylo 6 minut. Maximální vzdálenost by pak trvala kolem 40 minut, bereme-li v úvahu, že rychlost signálu je stejná jako rychlost světla. (vojacekr)

Reklama

Reklama