Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (226)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film je prostě úplně divnej... to především. Prostě je tam tolik divných a chvílema nelogických záležitostí, že ani škatulka sci-fi to nezachrání. Už jenom fakt, že se astronautka po všech prohlídkách, testech atd. dostane do raketoplánu na speciální misi těhotná, je prostě úlet. Hlavní hrdina je pak značně nesympatickej a dost je taky poznat, že je výrazně mladší než jeho sympatická přítelkyně (v reálu on 20 let, ona 27 a hrajou šestnáctiletý puboše). On se jenom těžce po Zemi pohybuje kvůli gravitaci, kterou vlastně nezná, ale přitom je schopnej utéct celým policejním týmům, který ho nahání. Uff. A další.. je utajenej a extrémně sledovanej, a přesto se mu úplně jednoduše podaří uniknout. Vyrůstal mezi vysoce inteligentníma vědcema na základně (sám je evidentně velice chytrej), přesto se vůbec neumí mezi lidma chovat, provádí úplný divnosti a nesmyslnosti. No a tak by se dalo pokračovat. Ty dvě hvězdy jsou za G. Oldmana a B. Robertson, kteří podle mě film naprosto táhnout. P.S.: Je to romantický, že i kýbl medu je míň sladkej, a navíc dost predikovatelný. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy s hodně, ale opravdu s hodně zavřenýma očima. Tak skvělý nápad, tak super herecké obsazení a přeci jen to někde dost vázlo. Scénář byl kostrbatý a chyběla mu plynulost i gradace. Velká škoda, že kromě trailerových scén se ve filu vlastně ani nic tak zajimavého či překvapivého neodehraje... ()

Reklama

IviDvo 

všechny recenze uživatele

Okej, všichni dobře víme, že je naprostá blbost, aby astronautka utajila těhotenství a dostala se na Mars... ale budiž, to bychom pak neměli film, a asi by to byla trochu škoda... neříkám, že to musíte bezpodmínečně vidět... ale bylo to takový slaďoučký a dojemný... asi na to zrovna byla nálada. Vizuál je krásný, celý score a soundtrack je povedený, a hlavně Asa Butterfield mě v této roli strašně moc bavil. A ta otázka, co mi bude dlouho zvonit v uších... "What's your favorite thing about Earth?". ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, který má potenciál a který hlavně ve druhé polovině je nějakým způsoben kvalitativně těžen, ale celkově chcete producenty, dramaturgy a scénáristy zbušit za celou první polovinu filmu, která je nehorázně natahovaná, nudná, prostě a jednoduše slabší. The Space Between Us by potřeboval údernější scény, větší rozpočet a zajímavěji pojatý Mars (na který právě moc peněz asi nebylo). Místo toho ze začátku vidíme malého hackera, který si na Marsu může dělat co chce a nikdo na něj nedohlíží. Na zemi vše začne být daleko zajímavější, neboť konfrontace Gardnera s Tulsou je živou vodou pro celý film. Chemie mezi nimi funguje perfektně a ač se občas dostaví nějaký ten kýč, prospívá celkovému vyznění vztahu, který oba charaktery mezi sebou mají. A když už hrozí, že se může dostavit nuda, tvůrci mají v zásobě Gardnerovu nemoc, jež ve výsledku dopomůže k celkovému pozitivnějšímu hodnocení a mírnému palci nahoru. 65% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

O chlapci z Marsu, který toužil po zemské tíži ... a dostalo se mu jí v míře vrchovaté ... takže poznal všechny její aspekty. Příběh, který disponuje daleko větším a hlubším mezihvězdným prostorem, než jaký se vám otevře při prvním letmém pohledu. Kdybych byla cynik (někdy si na něj hraju), zvolila bych patrně jiný závěr ... ale nemám tu potřebu ani tu moc, takže se nechávám volně unášet prostorem a časem a rozuzlení zápletky nechávám na jiných, daleko povolanějších a daleko ZODPOVĚDNĚJŠÍCH, nežli jsem já. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama