Reklama

Reklama

South Park: Post COVID

(TV film)
  • USA South Park: Post Covid
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

Olík 

všechny recenze uživatele

Zabili Kennyho, parchanti….ale asi za tím tentokrát bude mnohem víc. Colorádská „zasranej“ covid satira aneb tenhle průser nikdy neskončí. Jestli mám s něčím problém, tak je to absence klasického South Parku…..neseděla mi dospělá stylizace hlavních postav a především jsem postrádal jakoukoliv formu humoru. Co však na druhou stranu potěšilo, tak pocit z toho, že se nezbláznilo jenom moje okolí, ale že jsme v tom jeli (a možná ještě pojedeme) všichni pěkně pospolu. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Humoru tu opravdu mnoho není, protože děj se odehrává v budoucnosti, v té budoucnosti, kterou nám všichni možní aktivisté připravují. Bohužel asi tak nějak to bude vypadat. K prasknutí přeplněné domovy důchodců, které musíme chránit a uměle tak prodlužovat délku života na úkor jeho kvality a samozřejmě na úkor kvality života mladých. Ještě to není úplně natvrdo, ikdyž i o transgender problematiku se to také trochu otře. Výborný speciální díl lehce navazující na Pandemický speciál. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli je to mým věkem, dobou nebo kvalitou filmu, ale pamatuju si původní seriál Městečko South Park o dost zábavnější.. Tohle téma mohlo být tak silný a vtipný.. Oni místo utahování z COVIDu řeší úplně nesmyslnou kauzu. Očekávání bylo o dost větší. Pokračování jsem ani nedokoukala. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

A to jsou ty tři hvězdy jen za několik geniálních a naprosto trefných hlášek (nejvíc mě dostal ultra-korektní humor budoucnosti, ten byl fakt přesný :D) a za to, že to není jednostranné a po vzoru celého seriálu to stále dostatečně ryje do všech stran. Klady tu skutečně jsou, ne že ne, navíc je dost zajímavé vidět kluky v dospělosti a pozorovat, kam se všichni posunuli. Jenže si nemůžu pomoct, ale jede to celé jen na půl plynu a navíc je to přehnaná depka, kde toho humoru je vlastně málo, příliš se opakuje a něco kvůli té depce ani moc nevynikne. Není to prostě ten South Park, který dokázal vypovídat o depresivních tématech tak, že se u toho člověk smíchy válel po podlaze. Mělo to na víc po všech stránkách, ale kam vygraduje druhý díl jsem stejně dost zvědavý. Tenhle mě zklamal a ani to, co mohlo být absolutně nejlepší (rabín Cartman), není nakonec zas tak zajímavé. Slabé 3* ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Nejvtipnější na celém filmu je ten nápad. Ukázat, jak bude vypadat svět po 40 leté Covidové pandemii. Malí hrdinové zestárli a sjedou se na pohřeb Kennyho. Ve chvíli, kdy se zjistí, že Kennyho zabila nejnovější mutace Covidu, upadne celý South Park znovu do karantény, protože tamní obyvatelé mají mezi sebou jednoho neočkovaného. Nápad skvělý, realizace ale nic moc a vtipných okamžiků je v celém filmu pomálu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Scéna z hotelu, kde Stan požádá Alexu o zvětšení obrazu na televizi, je odkazem na počítač Ester z filmu Blade Runner (1982). (IXOXI)

Reklama

Reklama