Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Typický South park. Síce to nie je také hudobné ako Peklo na zemi, ale rôznorodé je to viac než dosť. Staré známe postavy sa vracajú a najslávnejšie ikony tu pobehujú z miesta na miesto a popritom rozprávajú pamätné hlášky. Zasmial som sa a bol som morálne poučený tak ako to u south parku býva. P.S. Tie diabolské zvieratká Pepka slušne rozmrdali. ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Další parádní kousek s dílny Trey Parker a Matt Stone. Zajímalo by mě kam na takovýhle kraviny choděj. Ale prostě musim se jim smát. Teroristi zaútočily na naší představivost a teďka si představte co si nejde představit. Lesní zvířatka terorizují Pepka námořníka, bitva o sluníčkový hrad na který útočí hordy zlých představ, Fredy Cruger to nandavá Morpheovi a vůdcem hodných představ je Aslan, který čeká na návrat santy s obouruční sekyrou .... To se musí prostě vidět ... ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

South Park, ktery byl uzasny a vtipny pred 10ti lety v prvnich seriich a nasledne vygradoval v excelentnim, temer muzikalovem "Bigger, Longer & Uncut" in 1999, zacal postupem casu pozvolna ztracet dech a predevsim zacal byt jeho humor znacne jety. V poslednich letech byl SP (alespon z meho pohledu) naprosto irelevantni zalezitosti, coz se snazi zmenit aktualni Imaginationland. Mozna i vzhledem k me nekolikalete pauze a odpocinku od SP je to snaha vitana, kterou jsem si skvele uzil. Jedna se sice o efektivni kompilaci 3 radovych dilu, ale pro ty kdo dane dily nevideli, se Imaginationland jevi jako kompaktni a velmi dobre promysleny filmecek. Vyborny scenar se rozdeluje v podstate do 2 sfer. Do klasickeho SP sveta, kde se Cartman snazi domoci spravedlnosti a nechat si od Kylea oficialne vylizat koule. A do sfery imaginationlandu, kde propukla valka mezi zlymi a hodnymi fiktivnimi nejen filmovymi postavickami. Cartmanova dejova linie sice neni spatna a ma sve svetle stranky (Michael Bay, Stargate), obcas ale pusobi pomerne rusive a misty nudne. Na druhe strane v podstate kazda minuta odehravajici se v imaginationlandu je fantasticka. Takova hardcore party, kde Jesus pokropi M60kou Aliena, Santa usekne hlavu Pinheadovi a vanocni veverky znasilnuji Pepka namornika se nevidi kazdy den. 8/10 ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

4* dávám ikdyž celkovému seriálu dávám jen 2*, protože mitohle příjde jako pár z mála dílu, které podle mě stojí za to vidět. Není tam zbytečně moc Cartmanových rasistických projevů, nijak moc oplzlostí a vtipy jsou některé i vydařené. 1.díl 4*, 2.díl 4,5* a 3.díl 2*, kvůli tomu konci, který se mi ani za mák nelíbil a už tam nebylo tolik dobrých vtipů. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

"Tohle je důkaz, že MenBearPig žije, odlétám, fííííí." Když jsem zjistil, že je část jedenácté série rozdělena na "trilogii", poněkud jsem se zhrozil. Čekal jsem docela podivné tři díly, které jen tak plynou a vtipu moc nebude. Začlo to sázkou o lízání Cartmanových koulí a přešlo to do úžasného dobrodružství, ve kterém byli hrdinové všichni. Docela sranda vidět Freddyho Kruegera, jak se bojí Cartmanových imaginárních zvířátek ;-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama