Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Obrovský překvapení, protože Imaginationland je ještě lepší, než muzikálovej celovečerák. Kromě hollywoodských celebrit jako jsou Shyamalan, Michael Bay, Mel Gibson ("Řikejte si o tom Gibsonovi co chcete, ale ten parchant zná strukturu příběhu") nebo Kurt Russell (jeho znásilní lesní zvířátka), jsou tu hlavně postavičky z nespočtu fantasy a hororových sérií, že divákovo oko nemůže prakticky stíhat: Gandalf, Luke Skywalker, Aslan, Carnage, Dracula, Frankensteinovo monstrum, Vetřelec, Predátor, Jason Voorhees, Freddy Krueger, Pinhead, Gremlin... and many more. A jelikož se jedná o tři těsně navazující díly, tak tohle je jasně ta největší a nejlepší trilogie všech dob! :) ()

matezzz 

všechny recenze uživatele

Tohle budete buď milovat, nebo nenávidět! Příznivci seriálu určitě budou souhlasit s tím prvním. Parádní satira na vše, co jsme kdy mohli ve svých představách vymyslet a nejen na to. Skvělá je parodie na Shyalamana a hlavně na M. Baye :-))) Pár dnů po shlédnutí jsem teprve zjistil, že jde vlastně o tři po sobě jdoucí díly z 11. série. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Jedna z najhorších epizód jednej z najlepších sérií South Parku natiahnutá do troch dielov a neskôr zostrihaná do jedného filmu. Čistá exhibícia pozbieraných postáv v príbehu, ktorý by možno mal grády, ak by mal 20 minút a nie cez hodinu. Navyše to viac pôsobí ako disneyovka než ako southparkovská absurdita. ()

skinnee 

všechny recenze uživatele

Pre mna tato trilogia bola zabavnejsia ako Peklo na zemi. Kludne to mohol byt ako celovecerak. Casti v skutocnom svete tak nezaujmu oproti Predstavivosti, kde som kazdy zaber striehol koho dalsie "znameho" objavim. Zasnem nad tym na kolkych tvorov a netvorov si tvorcovia filmu spomenuli. Inak pozor na vianocne zvieratka. Fred Krueger je proti nim slaby odvar...4,5* ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nejzábavnější South Park, jakej jsem kdy viděl. Parodie na Hvězdné války, Hvězdnou bránu, Pána prstenů a další filmy. Setkáte se zde s Lukem Skywalkerem, Gandalfem, Aslanem, Wonder Woman, Frankensteinem, Freddie Krugerem, Melem Gibsonem, který si kroutí bradavkami, Kurtem Russelem a vánočními znásilňujícími veverkami, které shání po lese AIDS. Totální mazec. A nakonec vše dobře dopadlo i pro Cartmanovy koule ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama