Reklama

Reklama

Winston usiluje o spravedlnost pro svého bratra Frankieho a skládá tým za účelem svržení Cormaca a dobytí Continentalu. Pohybují se po zrádném území Velké rady a uniknou policejní detektivce. K úspěchu potřebují spojence uvnitř hotelu a spolupráci podsvětního gangu. Cormacovi se ale vše donese a hrozí zmaření plánu. (Prime Video)

Recenze (16)

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý diel volí spôsob dialógovej cesty a je tu veľa slušných rozhovorov, no dočkáme sa aj dvoch akčných scén (divadlo a pred čínskou reštikou kde sa dobre do boja zapojí vozidlo), poteší aj spomienka nášho černošského dílera na Vietnam kde to pekne prepojí s legendárnym súbojom Muhamada Aliho. A Gibson oproti prvému dielu ide riadne bomby. A zaujímalo by ma čo má tá maskovaná pizda s ksichtom, snáď nám to part 3 ukáže. Hej a príjemne potešil aj ten postarší snajper. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To rozdělení na tři super dlouhé díly byla prostě dramaturgická chyba. V podstatě to jsou takové tři celovečeráky udělané jako minisérie. Ono to teda celé vypadá, jako by to bylo původně dělané jako film a pa k to celé natáhli na tři díly skrze mraky vedlejších postav atp. Vsuvky s fajnovou hudbou sice potěšili, ale děj jako takový nijak nesověžili. Už by to chtělo pořádnou akci ve Wickovském stylu. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani druhá epizoda mě nedokázala vtáhnout. Na to, že to má jen tři epizody, tak se to děsně vleče. Sledujeme na můj vkus až moc velký počet (nezajímavých) postav a z hodinu a půl dlouhého dílu mi snad přijde tento tříhodinový. Zápletka kolem hotelu triviální a už od začátku to směřuje k jasnému konci. Musím ale pochválit casting mladého Charona, to se fakt povedlo. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto epizóda bola ešte horšia ako tá predchádzajúca. Po prvé, všetko bolo také tmavé, že som musel zvýšiť jas obrazovky. Potom tá hudba, nechápte ma zle, zo začiatku bola skvelá, ale nová pieseň každých 5 minút ma RÝCHLO omrzela. Bez srandy, počas tejto 70-minútovej epizódy bolo najmenej 12 piesní. Začal som dosť často stláčať fast forward. Potom akcia, len ženy dostali nejaký akčný reflektor - hovorím vám, ktokoľvek napísal túto epku, musí ísť písať seriál zameraný na ženy, pretože rozhodne nemal chuť napísať žiadnu z mužských hlavných postáv. Keď už sme pri mužských hlavných postavách -naš tzv. hlavný hrdina Winston sa objavil až po 15 minútach epizódy a v podstate dostal len 2 dôležité scény, s Charonom & "Queenpin" (Ugh, tak na nos, ale páčilo sa mi jej správanie a prítomnosť). Okrem týchto 2 scén bolo vrcholom posledných 10 minút s Gibsonom. Ukázal, aká nemilosrdná bola jeho postava. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak žádná řežba se nekonala, jak jsem zmiňoval v komentáři k prvnímu dílu, ale i tak tahle epizoda zářila a přišly i nečekané zvraty, pár bitek, ale útok si tvůrci, buď: za A: Nechávají na třetí díl a tím to krásně uzavřou a nebo - za B: Budu druhá minisérie za pár let, takže stále doufám v plán A. Zpátky k dílu, konečně jsme se dočkali Gibsonovi agresivity vůči loajálnosti, která je mu naprosto ukradená vůči Nejvyšší radě, která se ukazuje už jako pořádná kriminální organizace, která si nenechá srát na trávníček. Winston se nedrží v pozadí a mladý Cháron je vynikající. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněn boxerský „Zápas století“ mezi Muhammadem Alim a Joem Frazierem, který proběhl 8. 3. 1971 v Madison Square Garden a kde Joel zvítězil na body. (Duoscop)

Reklama

Reklama