Reklama

Reklama

VOD (1)

Návrat Rýchlej roty Chipa a Dala po tridsiatich rokoch zachytáva bývalé televízne hviezdy Disney Afternoon v súčasnom Los Angeles. V tejto kresleno-hranej akčnej komédii žijú Chip a Dale medzi kreslenými a živými bytosťami v modernom Los Angeles, ale ich životy sú už úplne iné. Od zrušenia ich úspešného televízneho seriálu ubehlo niekoľko desiatok rokov a Chip (hlas John Mulaney) sa poddal životu na predmestí a predáva poistné zmluvy. Zatiaľ sa Dale (hlas Andy Samberg) po počítačovej úprave nostalgicky vracia k zlatým časom. Keď ich bývalý seriálový kolega záhadne zmizne, Chip a Dale musia oživiť svoje priateľstvo a vžiť sa opäť do postáv detektívov Rýchlej roty, aby zachránili priateľa. (Disney+)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Kdyby takové byly všechny filmy na Disney + tak by si lidi nestěžovaly bohužel je to jen světlá výjimka. Chip a Dale hledají Montyho, která se zadlužil mafii a ta ho unesla. Má to dobrou animaci  hodně easter egů (rozbor by byl výživný a docela by mě zajímal snad ho někdo někdy udělá) a obstojný příběh.  Menší škoda v tom, že Gedžitka, Monty a Zipp tam mají tak všichni  10 minut a hrají křoví přičemž nejvíce prostoru má Monty.  Plusové body za ošklivého Sonica a narážku na ty nízkorozpočtové filmy co parazitují na známějších což je nejspíše parodie na Asylum. 80 procent ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Wow! Disney si dokáže dělat srandu sám ze sebe. Tímto má u mě jedno velké plus. Extrémně nápaditá kravina s hromadou nekorektního humoru (teda až na tuhle, která je nejslabším článkem filmu), což se už skoro obzvlášť v jeho počinech nevidí. Tak nápaditý film stejně jako Looney Tunes vidím vždycky rád, tudíž hodnocení jde samozřejmě hned o trochu nahoru. Jediné, na co si u takovýchhle animo-hraných filmů musíte dávat pozor, je to (a pro tento to platí dvojnásob), že si musíte dávat pozor, aby jste to viděli ideálně jen jednou. Po druhém byť jen letmém zhlédnutí zjistíte, že vtipy jsou bez toho momentu překvapení téměř až zoufalé svou nuceností. Zkrátka to už není ono. Zde se prostě jede na ty momenty překvapení, které se nesmí zkazit! Protože jinak opravdu fungují. Smál jsem se. A celou dobu. Taková hromada easter eggů v každém záběru lze zpozorvat snad už jenom v propojeném vesmíru Pixaru (tzv. pizzaauto, čínské jídlo, číslo učebny). Efekty to má docela úctihodné, příběh dostačující zvoleným vtipům... je to zkrátka fajn. 7/10 ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně moc jsem si přál, aby se mi to líbilo. Jako dítě jsem Rychlou rotu miloval, a od tohoto filmu jsem čekal krásný nostalgický návrat. Bohužel se to povedlo, tak napůl. Samotný film je natřískaný odkazy, gagy, vtipy na Hollywoodu, skrytými fóry, vizuálními vtipy atd. Tvůrci zde přišli s tolika nápady, že jsem nevěděl, kam dříve koukat, a stoprocetně jsem nepostřehl všechno. Je toho tady fakt hodně moc a z některých nápadu jsem opravdu hodně nadšený. Velkou radost mi udělal i návrat mých oblíbených hrdinů. Největší problém je v samotnému příběhu, který je jako detektivka nudnější, a jako rodinný komediální film ne zas tak vtipný. Chybí tomu lehkost a hravost. Je sice super, že tvůrci neustále přichází s dobrými nápady, ale když to po příběhové stránce skřípe, tak je to naprd. Z mého pohledu menší zklamaní, přesto nemůžu říci, že bych viděl špatný film. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po 34 letech vznikl konečně film, který se může měřit s Falešnou hrou s králíkem Rogerem. A i když Rychlá rota není lepší ani stejně tak dobrá, je to stoprocentně zábavná a chytrá podívaná pro... No myslím, že úplně pro všechny. Ono by se dospělému divákovi mohlo snadno zdát, že vtipů, které jsou určené právě jemu, je tolik, že si je nikdo mladší neužije, ale dovedu si představit, že Rychlá rota výborně pobaví i děti, které mohou ty dospělé fóry ignorovat a soustředit se na všechno ostatní. Je to docela vzácně vyvážený mix se spoustou překvapení a příběhem, který možná sám o sobě není nijak překvapivý, ale rozhodně není hloupý a skrývá metráky nápadů, které mě bude bavit objevovat při dalších (a dalších) zhlédnutích. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát jen tři hvězdy jako lehký nadprůměr, ale díky posledním 20 minutám tomu napálím hvězdy 4! Spoilery nadále budou. Už 30 let čekám na film, který kombinuje animáky s hranými herci a který bude dosahovat kvalit králíka Rogera...toho jsem se sice tady nedočkal, ale i tak se jedná o skvělou věc a pěkný příběh. Musím tedy začít největším překvapením, které mi málem zničilo dětství. :-D Gedžitka se po skončení natáčení Rychlé roty dala do kupy se Zipem! Už jako klukovi mi bylo jasný, že o ni usilujou Chip s Dalem a čekal jsem, že jim vytře zrak MontyJack a ono takhle, ejhle. :-D Je super, že funguje příběh, včetně nádherného backgroundu kamarádství Chipa a Dalea...v závěru i slza ukápla. A co funguje na sto pro, tak to jsou všechny ty popkulturní odkazy a všechny ty narážky ať už na Disneyho věci, tak i na to, co donedávna Disney nebyl. :-D A Paul Rudd samozřejmě. :-D Funguje tu metafyzično i nadsázka, protože film paroduje i sám sebe...narážka na zpívanou znělku v závěru apod. Několikrát jsem vybuchnul smíchy...např. př výbuchu rachejtle ve tvaru hlavy známého myšáka. ;-) Povinnost pro každého fanouška téhle ujeté party. :-) "My chceme Detektiva Ducka! My chceme Detektiva Ducka!" :-D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

18.04.2024

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (více)

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama