Reklama

Reklama

Vyvolené

  • Hongkong Chi luo te gong (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na celém světě začnou jedna za druhou mizet přitažlivé dívky se sportovní postavou. Za touto záhadnou epidemií stojí strůjkyně všeho - Madame M (Almen Wong), která má v úmyslu z těchto dívek vychovat profesionální vražedkyně. Po dlouholetém děsivém výcviku přežijí události jenom Charlene (Maggie Q), Katt (Anya) a Jill (Jewel Lee). Stanou se z nich nejhledanější profesionální vražedkyně. Při výpravě, během níž mají za úkol zabít jistou osobu v Hong Kongu, se setkají s agentem CIA Jackem (Daniel Wu), který přísahá, že dívkám vrátí zpět jejich minulost a Madame M vyřadí ze hry. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

kikuka 

všechny recenze uživatele

Okej, chcelo by to trochu menej jinglov v rámci súbojov - zbytočne sa stráca ich švih. Filmík má však celkom milú vizuálno zbraň - pre mňa v podobe Daniela Wu, ktorý podobne ako Nicholas Tse rastie do magnetizmu ;-). A už mi je jasné, že si budem musieť podopĺňať vzdelanie. Som zvedavá, koľko som toho videla a aj som už zabudla :) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Hloupý, předvídatelný, dějově jednoduchý a v akčních sekvencích místy střih nedával smysl… ale i přes tak vážné obvinění je tento film neuvěřitelně zábavný svou hloupostí a naivitou, až to bolí. Nemohu tuto podívanou odstřelit, jelikož je strašně sexy (hlavně erotický taneček Maggie Q) a také je to povedená akční palba, která je tak akrobaticky nereálná, že ta přehnanost film nedegraduje, ale dává mu ten správný nadhled. Když se nestřílí a nelítá vzduchem, tak herci z úst vypouštějí takové hlody, až jsem si toto béčko zamiloval. Pro mě Guilty Pleasure - mé hodnocení 4 hvězdičky… ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Akcna stranka ma v sebe tolko energie, pred ktorou bledne aj zajacik Duracell a vobec nevadi, ze s kazdou ubehnutou minutou sa viac zapajaju vizualne spomalovacky, digitalne vylepsenia a dratiky (pri zaverecnom dueali som obcas zabudol aj usta zavriet...). Zial, to vsetko medzitym je naivne aj na pomery akcnych filmov s "jednoduchym pribehom plneho klise". Je to skoda, pretoze Siu-Tung Ching tymto filmom dava na jednej strane jasny hold svojho casu v HKG popularnemu subzanru "girls with guns" a zaroven az fetististicky snima a podtrhuje linku priatelskeho puta medzi hlavnymi hrdinkami. Z hladiska pohlavia tak ide o cielene opacny protipol k oblubenemu motivu "priatelstva az za smrt" v akcnych opusoch Johna Woo. ()

Martyr 

všechny recenze uživatele

Vacsinu odpadakov ani nezacnem pozerat. Tu vsak zavazil silne akcny zaciatok ala matrix a nasledny odchyt najlepsich bojovnicok (vyhradne zien) uz za mlada, aby z nich mohol niekto vychovat na opustenom ostrove vzdialenom od najblizsej civilizicie stovky mil profesionalnych zabijakov. Za 10 rokov tvrdeho az vojenskeho vycviku mladych dam sa da naucit hocico. Od valania sa v bahne, karate, kurzu modelingu, degustacie vina az po spravne licenie. Neverili by ste. ale toto vsetko sa totiz da v buducnosti vyuzit ako ucinny prostriedok efektivneho zabijania. Skoda, ze po 10 rokoch trenovania zostarli iba 'regrutky' (nie zelezni instruktori a pani so samopalmi stojaci na molach)', z ktorych nakoniec prezije iba ta najsilnejsia(alebo najstastnejsia?). Nuz, prirodne zakony su raz take. Nasledne malo prist k tomu o co asi ma ist, k deju. Isiel som spat. Ale ak mate radi nieco na sposob treningu Americkych ninjov na opustenom ostrove, nevahajte ;-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý HK akčňák plný soubojů, přestřelek a mrtvých těl. V hlavní roli překrásné vražednice, což znamená, že je také snímek až neskutečně sexy. Jak už to u takovýchto akčních počinů bývá, spousta věcí jsou hodně nadnesené a jisté pohyby a výskoky během soubojů mimo realitu a chápání. Na vině je především moderní používání lan, bez kterých se filmaři už prostě neobejdou. Stará dobrá akční práce je zkrátka nenávratně pryč. Jednoduchý děj je předností a na takový film i dostačující. Jedna akce střídá druhou, takže si fanoušek akčních HK filmů přijde na své. Akce má švih (občas až manga komiksově vyjádřené), k tomu zpomalené záběry, klipový střih, občas nějaký ten doják, zkrátka vše, na co jsme od Asiatů již po léta zvyklý. Nic víc, nic míň. Tady stačí se jen vypnout a užít si dámskou akční jízdu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Na začátku filmu, když jde Fiona (Marit Thoresen) do hotelového pokoje, má bílé boty s podpatkem, o něco později, konkrétně při souboji s ochrankou, má ploché boty a za dalších několik vteřin, když z pokoje vychází, má opět boty s podpatkem. (Fantasy)

Reklama

Reklama