Reklama

Reklama

Pán tygrů: Příběh Doca Antlea

(seriál)
  • USA Tiger King: The Doc Antle Story
Trailer
USA, 2021, 2 h 8 min (Minutáž: 40–47 min)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál Pán tygrů se zabývá obviněními Doca Antlea, majitele zoo s velkými kočkovitými šelmami, ze sexuálního zneužívání, obtěžování i násilí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle příběh mi úplně pohnul žlučí. Říkám, že lidskou blbost a naivitu nic nepřekoná, ale když se k tomu přidá ještě vymývání mozku v prostředí jako je tygří velmoc s až náboženským kultem a sektářským zázemím, to je teprve jízda. Nad tímhle příběhem zůstává fakt rozum stát. Doc Antle je pro svou naprosto unikátní a prohnilou osobou postavička hodná zdokumentování a lidi jako je on by se měli fakt zavírat natvrdo. Tyhle docuseries mě baví. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Doc je asi z postaviček tohohle příběhu nejvíce vypečenej, říkal jsem si, že je zvláštní jeho vynechání z dvojky a hle, on dostal vlastní tři epizodky. Asi nejvíce nebezpečnej a šílenej jedinec, moderní budha a otrokář, jedinečný bin chilling doktor. Ale když si nalejem čistého vína, skoro všichni v tom příběhu jsou víceméně blázni ("já vyučuji pravou polygamii, ta doktorova je falešná" nebo prostě idioti (holka co uteče v patnácti z domova). Upřímně, když někdo vleze do kultu, páč si rád šáhne na tygra nebo chce líbat starému indovi nohy, asi mu moc věcí v životě nepomůže získat více rozumu.  Btw ta první manželka, ta vypadá jako kdyby na ní spadl menhir i s obelixem a přitom jak vypadala na těch fotkách... život se s ní rozhodně nesral. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Mikrokosmos Tiger Kinga je až po okraj napěchován bizarními postavičkami, nicméně Doc Antle z této řady vystupuje velmi razantně. Minisérie s podtitulem The Doc Antle Story se velmi detailně zabývá jeho pochybnou minulostí, v níž figurují drogy, sekta či třeba zneužívání nezletilých děvčat. (Netflix) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že ide o priamočiarejší dokument s totožným zámerom ako v prípade predchodcu “Tiger King”, aj tak je to celé o hovne, lebo ako skutočne nie tak celkom nerozumiem tomu, prečo by mal divák počúvať o nejakom päť kilovom feťákovi z 80’ tok, ktorý vyzeral ako totálna troska, pričom bol údajne šarmantným guru, ktorého chceli všetky “dvanástky” na ulici .. mimochodom, teraz má hlavu jak glóbus a vyzerá s tým copom ako prasa s frizúrou .. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Všechny Tiger King postavičky jsou natolik bizarní, že si vlastní spin-off rozhodně zaslouží, ale perverzní guru Antle ostatní přeci jen lehce převyšuje. Bigamie, pedofilie, otrokářství, drogy, týrání zvířat, falešný titul a nesmí chybět ani vražda. Bohužel dokument vypadá jako sestřih zbytků z původního seriálů. Doc Antle se tam skoro nevyskytuje a hlavní prostor dostávají pouze jeho ženy. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama