Reklama

Reklama

The Requin

  • Slovensko Stratení na mori
Trailer 1

Jaelyn (Alicia Silverstone) a Kyle (James Tupper) trávia dovolenku v romantickom plážovom rezorte na pobreží Vietnamu. Po prudkej tropickej búrke však ich chatku na koloch odnesie mnoho kilometrov od pevniny a oni sa ocitnú na otvorenom mori. Odteraz musí dvojica bojovať o prežitie nielen proti hladu, smädu a prírodným živlom, ale aj proti veľkému bielemu žralokovi. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

manželský pár je při bouři spláchnut i se svojí chatkou do moře,poté co si tak chvilku plují kdesi se jim ve snaze přilákat pozornost podaří zbytky svého obydlí pomocí pat láhve zapálit a po dalších obstrukcích přijde brutálně digitální žralok.Podobných mořských survivalů už pár vzniklo a Requin je jeden z nejhorších.Vykrádá se kde co a nic tu nefunguje.Kamera hrozná,režie neexistující,triky by neobstály ani v osmdesátých letec a herecké výkony obou herců na tom nejsou o moc lépe.Velký špatný...10% ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo! Člověk si může jen postesknout po té roztomilé holčině, ze které jsme při poslechu Aerosmith slintali. Bohužel Alicia Silverston stárnutí moc nezvládla a hádal bych jí klidně o deset let víc. No a to je asi tak všechno, co jsem si z filmu odnesl. Tedy kromě toho, že se jedná podle mě o nejhorší žraločí film, jaký jsem kdy viděl. Je to nefalšovaný festival trapnosti, ubohosti a zbytečnosti. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ať si kdo chce co chce říká, z Alicie Silverstone je docela pěkná mamina. Kdyby zhubla deset kilo a nedělala tak příšerný grimasy, jaký dělala v rámci týhle svojí role, určitě by se mnou souhlasilo víc lidí. A svojí psychicky labilní hysterku s PTSD syndromem náhodou zahrála skvěle. Ale nevím nevím, jestli bych si ji bez předchozí četby komentáře kolegy Morholta spojil s onou šmrncovní týnkou, kterou jsme v první půlce devadesátek žrali v klipech od Aerosmith. A film? No co by, oddechový béčko s odpovídajícím scénářem, čekal jsem tedy podle zdejšího hodnocení mnohem mnohem větší průser (další názorný příklad toho, jak u členů ČSFD ukázkově funguje stádní mentalita) (kdyby jen u členů ČSFD). Nejhorší jsou na filmu samozřejmě špatný triky, ale já to beru tak, že jsou to triky jakýhosi vietnamskýho studia, a z tohohle úhlu pohledu se v mých očích z děsivě špatnejch triků rázem stávají roztomile špatný triky. Bavil jsem se u tohohle fláku sice nechtěně, ale zato náramně, a o to myslím jde. A k moři s sebou příště beru nejenom signální světlici, ale i prkýnko pro boj se žraloky. ()

DJ Rocco iNc odpad!

všechny recenze uživatele

WTF ? Niečo bizarnejšie, než túto sračku, som ešte nevidel. Nereálne scény, postavy a predmety dosadené do záberu, príšerný dej a scenár, amatérska a príšerná réžia,  príšerné herecké výkony, najmä trápny a úbohý výkon Alicie Silverstone, ktorá klesla až na úplne dno hereckej brandže. Úbohá vykrádačka úspešného trilleru Smrtiaci príliv (The Shallows). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

V očekávání jakési nepopsatelné hrůzy, která diváky, co film viděli, donutila k nejnižšímu možnému hodnocení, jsem se docela bavil. Standardní úvod, pěkné podmořské záběry, západ slunce, dovádiví delfíni a mezi digitálními žraloky byli i skuteční. Variace na Otevřené moře je do jisté míry komorním dramatem manželského páru, kterému se nedaří překonat životní tragédii - ztrátu nenarozeného dítěte. Společná dovolená je nejlepší volbou, a pokud má Jaelyn hrůzu z vody, pak není nic lepšího, než ji pomocí vody oné hrůzy zbavit (ostatně fobie se takto léčí). Rozdělat oheň na voru nebyl nejlepší nápad, leč v zoufalé situaci dělají lidi zoufalé věci. Dramatické finále se pak v jisté chvíli zlomí a promění se v kabaretní výstup. Proč ne? Smích očisťuje. Většina triků byla samozřejmě mizerných, ale to se dalo čekat. Dva momenty připomínající kultovní Čelisti potěšily... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu bylo použito zhruba tisíc VFX záběrů. (fiLLthe3DD)
  • Původně se mělo točit ve Vietnamu (kde se děj filmu i odehrává), ale kvůli pandemii covid-19 se filmaři přesunuli na Floridu – drtivá většina filmu se pak natočila v zábavním parku Universal Studios. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama