Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Britská surrealistická komediální show autorů úspěšného sitcomu Father Ted (Otec Ted), kteří pokračují v tradici skupiny Monty Python. (oficiální text distributora)

Recenze (113)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po 1 sérii: Výborný počin, u kterého jsem se nejednou zasmál. Prakticky tohle objevilo jednoho z největších britských bavičů (ano, řeč je o Simonu Peggovi) a to je jen dobře. Jinak k Velkovlaku... nejlepší byla již častokrát zde zmiňovaná soutěž v zírání.. kdo neviděl, neuvěří, jak může být zírání zábavné.. :-) Ale například ani žokejové v Africe nebyli špatní... No zkrátka, je toho moc a žádný díl mě vyloženě nenudil. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Problém Velkovlaku je, že jeho specifický humor si nemusí oblíbit každý a záleží jen a jen na něm, jak jednotlivé skeče dokáže přijmout. Proto jen 55%. Některé scénky jsou výborné, ale jiné naopak až smutně trapné a některé jejich opakování i dost kazí význam (viz soutěž v zírání, na poprvé dobré, poté už trapné) ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Dnes se mi stala nevídaná a nepříjemná věc, zjistil jsem, že mi byla odebrána práva psát komentáře na CSFD :( Údajně proto, že nemají patřičnou kvalitu a potřebnou vypovídací hodnotu. Přiznám se, že mne to velmi zasáhlo a nemile překvapilo, bohužel nemohu tedy Big Train okomentovat a to i přes to, že tento můj komentář : "Big train mne velmi rozesmál." , který jsem sem chtěl vložit považuji za jeden ze svých nejlepších a myslím si, že má dostatečnou kvalitu i dosti velkou vypovídací hodnotu. Musím však ctít rozhodnutí vedení CSFD a tak ho zde bohužel neuvidíte. Pevně věřím, že tento stav bude pouze dočasný a vy tři, kteří mne čtete, se budete moci i v budoucnosti těšit mou invencí a narativitou, které ve svých komentářích často uplatňuji, do té doby se budete muset uspokojit sami tak jako já a doufat, že budete mít podobně vstřícného zaměstnavatele a tu masturbaci na pracovišti Vám nezakáže. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

srovnáni s Monty Pythonem je docela přemrštěné, i když díky animovaným vložkám se o to snaží. Viděl jsem jen první sérii a podle ní si troufám hodnotit. Objevují se tu opět scénky na jedno téma, ale s různou variací v dalších dílech. Bohužel kvalita humoru je dost kolísavá a většinou mi to ani moc vtipné nepřišlo, ale i tady se semtam nějaká perlička najde. Nakonec jsem se rozhodl jen pro silnější 2*, protože mě první série nenavnadila na sledování dalších - třeba časem změním názor. [ PŘÍBĚH: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zajímavosti (4)

  • Scéna Stare-Out (soutěž v zírání) je založena na knize Paula Hatcherera a je animována Chrisem Shepherdem. (PußyMagnet)
  • Pilotní epizoda režírována Chrisem Morrisem nikdy nebyla vysílána v plném rozsahu, některé scénky jsou rozděleny do ostatních epizod. (PußyMagnet)
  • Píseň "Big Train" byla nahrána Maxem Gregerem a jeho orchestrem. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama