Reklama

Reklama

Kdo přežije

(pořad)
  • Česko Poslední trosečník (více)
Rozhovor 4
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2000

Režie:

Don Roy King

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Amber Mariano, Richard Hatch, Judd Nelson, Kimmi Kappenberg, Rudy Boesch, Jenna Lewis, Sugar Kiper, Jenna Morasca, Jerri Manthey (více)
(další profese)

Série(46)

Survivor je televizní reality show, která je v různých podobách vysílána v mnoha zemích na světě. Hlavním principem této soutěže je vysazení soutěžících na izolovaném místě v divočině, kde soupěří o různé odměny a hlavní výhru v hotovosti. V soutěži se využívá systému postupného vyřazování, kdy soutěžící hlasují proti dalšímu členu v kmeni dokud nezůstane poslední soutěžící, který kromě výhry získá i titul "Poslední trosečník" ("Sole Survivor"). Soutěž je také obrovským sociálním a psychologickým experimentem, kdy je možné pozorovat různé typy lidí, jak se k sobě navzájem chovají za různých okolností a v různých podmínkách. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Dragoni k tomuto seriálu (4)

Kdo přežije (2000) 

Reality show jsem se vždy velkým obloukem vyhýbal, ale po doporučení několika uživatelů jsem se na Survivor přece jen podíval a začal mě velice bavit, i přesto že jsem očekával bezduchou show, kde si každý půjde po krku, ovšem realita byla jiná a i přes taktizování některých soutěžících mě tenhle seriál oslovil. Rudy je prostě navztekanej masér a ty jeho prupovídky mě vždy pobavily. ()

Austrálie (2001) (S02) 

Nové prostředí, tváře i úkoly, které vedou k vytoužené odměně 1 milionu dolarů. Oproti první sérii v Borneu, je Austrálie více dramatická, akčnější a na oko méně konspirační. Zatím nejsympatičtější sloučený kmen. Ta hladovka byla opravdu drsná a já bych to asi nevydržel, jelikož bez jídla jsem jak pes. 75% ()

Afrika (2001) (S03) 

Trošku slabší než předchozí díly, u mě především díky soutěžícím, kteří mi tam prostě nesedli a i když je Afrika krásnou zemí, Survivor: Africa mě moc nezaujal. 60% ()

Perlové ostrovy (2003) (S07) 

Oproti předchozím sériím přináší Pearl Islands příjemné osvěžení jak v "trošku jiném" pojetí Survivor a tak i ve zvratech a konspiracích soutěžících. ()

Reklama

Reklama