Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp

  • USA Ant-Man and the Wasp (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Filmový svět studia Marvel se rozrůstá o snímek Ant-Man a Wasp, který je novou kapitolou o superhrdinech, kteří se umějí zmenšovat. Po událostech filmu Captain America: Občanská válka musí Scott Lang čelit následkům svých rozhodnutí nejen jako superhrdina, ale i otec. Sotva se mu podaří najít rovnováhu mezi osobním životem a povinnostmi, které má jako Ant-Man, objeví se Hope van Dyneová a dr. Hank Pym s novou naléhavou misí. Scott musí znovu obléci zmenšovací oblek, naučit se bojovat po boku Wasp a pomoci jí odhalit tajemství z minulosti. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (685)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me po prvnim fajn dilu trochu zklamani. Vicemene dostavame to samy, co minule, ale tak nejak uz to neni tak zabavny. Akce tu moc neni, vetsina ji navic byla provarena v ukazkach a ta co tu je, by urcite mohla bejt i napaditejsi a vic vyuzivat zvetsovacich/zmensovacich schopnosti. Aby to tak nebyla jen spousta kecu, tvurci pridali na humoru, fory jsou fajn, ale vetsinu jich obstara misto sympatickyho Rudda naprosto perfektni Pena. No a jinak samotnej pribeh je v podstate o nicem, neustale nekdo nekoho pronasleduje, furt se honi zmensena laborator a kdyz uz po stopadesaty zase nekdo nekomu neco ukradne, zacne to bejt krapet otravny. Zaporacka Ghost je pak docela tragicka. Celkove by to proste chtelo zapracovat na lepsim pribehu, protoze akci nebo rozpoctem se to s hlavnima MCU filmama fakt rovnat nemuze. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Ant-Man And The Wasp" je v jadre komédiou s dramatickými momentkami. Ale hlavne sa nás snažia rozosmiať a priniesť nám niečo podobné, ako sme mali naposledy. Mám pocit, že to väčšinou funguje. No miestami vôbec. Poviem pravdu, že kedykoľvek sa na placi objavil Walton Goggins, tak mi prišiel neskutočne otravný. Priam som mal pocit, že si chcel uchmatnúť každý moment, no nefungovalo to. A štvalo ma kedykoľvek sa obavil. Mám ale pocit, že inak to väčšinou fungovalo. Paul Rudd je stále vynikajúci, Evangeline Lilly takisto a spolu fungujú ako dobrá dvojka. Plus Michael Douglas ako Hank Pym je absolútne super. Priam sa s touto rolou zžil. Najvtipnejší moment je pre mňa keď Michael Pena pod sérom pravdy rozpráva kde sa nachádza Scott. To nemá chybu. Vzťah Scotta s jeho dcérou je tiež super. To je správne ukázané už v úvode. Potom tu máme "Ghost". Veľmi zaujímavá postava s dobrými schopnosťami a myslím si, že jej príbeh je aj celkom pochopiteľný. Dizajn jej obleku mi pripomína kvarianov z "Mass Effect", ale fakt vyzerá super. Ako zloduch nie je veľmi zlodušská, no myslím si, že od nej sa môžeme ešte niečoho v budúcnosti dočkať. A som zvedavý. Komické momenty občas nefungujú, ale nebolo tam nič, čo by som povedal, že by bolo otrasné. Efekty sú super, je tu pár vynikajúcich momentov a myslím si, že ako fanúšik Marvelu ma film celkom aj potešil. Možno som čakal trošku viac, ale s výsledkom som spokojný. Úprimne som už veľmi zvedavý čo sa bude diať ďalej. Takže nech dlho nečakáme na "Captain Marvel". Hodnotenie: B ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, ani zde nemůže divák očekávat typický blockbuuster, ale na druhou stranu film výborně funguje jako komedie. Řada scén je v rámci situačních nebo konverzačních gagů opravdu výborná a vynahrazuje tím nepříliš fungující triky a minimum akce (jediná akce, která stojí za zmínku je automobilová honička, která má zajímavé nápady). ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už původní Ant-Man měl se mnou problém. Říkal jsem si totiž, že v rámci celého Marvelu je právě on hodně průměrnou postavičkou, která to ale zatraceně zachraňuje prostředím, ve kterém se odehrává. No a druhej díl? Ten už i o to zábavné prostředí přišel. Respektive, jak se to vezme. Prvních 80 minut se toho ve filmu neděje skoro nic a sem tam to zachraňuje alespoň trošku zábavný Michael Peña. posledních necelých 40 minut se ale rozjede konečně akce, která celý film zaplaťpánbůh oživí. Jinak bych šel pod tři hvězdy. Celkově vzato mě ale Ant-man ani na podruhé nepřesvědčil a řadí se u mě mezi nejslabší hrdiny celého Marvel univerza. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mimo akci jen taková rodinná (čímž myslím dětská) pohádka. Což nevidím jako velký zápor, ale to studio už dokázalo víc. Přeju jim ten úspěch, že značka stigmatizující své fanoušky do vod nerdů a fanboyů se v poslední dekádě transformovala v nejvíce mainstream filmové studio, které má sociopolitický podtext vycházející ze srdce, popkulturní narážky i vtipy na sebe, čímž dokázala oslovit různé diváky z celého světa, ale poslední dobou těží víceméně jen z toho. A to je docela škoda. Ovšem cameo Stana Lee je jedno z nejlepších. P.S. Nečekejte na post-titulkovou scénu, není tam žádné cameo a je to jen opakování jedné rádobyvtipné scény během hlavní stopáže. Mezititulková je OK. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (43)

  • V předloze Ant-Man (Paul Rudd) cestuje do Microversu a ne do Quantum Realmu. Studio Marvel muselo pozměnit název tohoto „mikro/kvantového“ světa, protože práva na název Microverse vlastní pro filmové účely společnost Hasbro. (UncleMorty)
  • V čase premiéry šlo o nejkratší film z Marvel Cinematic Universe. (Petrsvetr80)

Související novinky

Kit Harington míří mezi Eternals

Kit Harington míří mezi Eternals

24.08.2019

V Kalifornii v těchto dnech probíhá D23 Expo, takový malý Comic-Con studia Disney, a tak není divu, že internet zaplavují informace týkající se nové streamovací služby, Star Wars a samozřejmě Marvelu… (více)

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

Venom díky Číně předčí Spider-Mana

10.11.2018

Fanoušci filmového Venoma si asi můžou začít mnout ruce. Zdá se, že studio Sony totiž po nečekaném úspěchu hláskujícího antihrdiny s tváří Toma Hardyho (Dunkirk) oznámí pokračování každým dnem.… (více)

Paul Rudd vs. dvojník

Paul Rudd vs. dvojník

13.08.2018

Paul Rudd (The Fundamentals of Caring) momentálně dobývá kina ve dvojce Ant-Mana a příští rok bychom ho měli spatřit ve čtyřce zatím nepojmenovaných Avengers. Mezitím se ale čerstvě upsal novému… (více)

7. Filmový víkend ČSFD je tady

7. Filmový víkend ČSFD je tady

07.08.2018

Již za pár dní bude v Letním kině Boskovice u Brna zahájen 7. ročník Filmového víkendu ČSFD - nadšeneckého setkání filmových geeků a fanoušků ČSFD.cz. Akce, kterou každoročně navštíví přes tisíc… (více)

Reklama

Reklama