Reklama

Reklama

Pojízdná kantýna

  • Hongkong Kuai can che (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bratranci Thomas (Jackie Chan) a David (Biao Yuen) vlastní společně pojízdnou kantýnu. Poklidný život jim naruší setkání s krásnou Sylvií. Je to sice prostitutka, která lže a krade, jak jen to jde, ale srdce si nedá poroučet, oba jsou ze Sylvie úplně pobláznění. Sylvii ale hrozí velké nebezpečí. Je totiž dědičkou obrovského majetku, o který usiluje mafie. Naštěstí jsou tu Thomas a David, kteří ovládají bojová umění, a mohou ji tak před zločinci ochránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (83)

genetique 

všechny recenze uživatele

Obstojná Chanovka, ktorú drží nad vodou najmä úderné trio v hlavných úlohách. HongKongskí bijci zrejme potrebovali zmenu a tak sa rozhodli skúsiť trošku extotiky a musím usúdiť, že táto zmena vôbec nebola zlou voľbou. Z originálneho prostredia vychádzalo množstvo humorných situácií, ktoré neskôr Jackie využíval najmä v konfrontácii s americkou kultúrou. Pomer akcie a humoru je pomerne vyrovnaný, chcelo by to trošku horlivejšieho strihača, ktorý by dal filmu trošku väčší šmrnc a náboj, pretože miestami som sa trošku nudil. Finálny dojem to ale neskazilo, naopak ho v závere napravilo posledných pätnásť minút plných dokonalých súbojov a choreografických chuťoviek. 80%. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký příběh o dvou kamarádech a jednom soukromém detektivovi, kteří musí ochránit krásnou dívku před zabijáky. Celé se to odehrává v Barceloně (pohlednicové záběry jsou všudypřítomné, hrdinové se motají dokola kolem těch nejvýznamnějších pamětihodností, osvěžující je z tohoto hlediska snad jen jedna scéna odehrávající se nahoře na rozestavěné Sagradě familia), a jak už to u některých Jackieho filmů bývá, nejlepší ze všeho je závěrečná bitka. To co je pře ní tentokrát není ani vtipné, ani potrhlé, je to jednoduše nudné (podobný pocit jsem měl z první Božské relikvie). Závěrečný souboj však mnohé vynahradí. Není příliš legrační, je míněn spíš vážně. Co se vztahu bojujících týče, Jackiemu se podařilo něco velmi podobného jako Bruce Leemu s Norrisem v Cestě draka. Vnímáme úctu, kterou k sobě ti dva mají, takže se nakonec ani nemusí zabít, jeden prostě ustoupí. Je to hezké. Ale na doporučení tohoto filmu to nestačí. ()

Reklama

hefoo 

všechny recenze uživatele

Tento film patrí spolu s Dragons Forever, Project A, Police Story k mojím najobľúbenejším. Já osobne Jackieho filmy doslova žeriem a to hlavne tie staršie zo 70-90 rokov...tie su najlepšie ale aj také New Police Story bolo dosť dobré... Vtomto filme nájdeme neskutočné bojové a akrobatické scénky! Jackie sa tu dokonca naučil aj na skateboarde čo sa len tak nevidí, tento film patrí k jeho najlepším! Nemám čo vytknút mám doma verziu od Dragon Dynasty s vlastnoručne upraveným dabingom aj originálom je to božie! 100% ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Lucky Stars tentokrát v Barceloně, ale jinak pořád podle stejného mustru. Takže hodina a čtvrt taková komedie s pár kopy do komparsu a, jak to u Lucky Stars zvykem, vtipy se točí okolo krasne ženy a touhy hrdinů se s ní něco začít. Závěrečná bitka Jackieho s Bennym a Hungovo sermovani jsou sice perfektní, ale čekat na ně tak dlouho, to si raději ten závěr sjedu na YouTube. Když mimo něj pobaví snad už jen product placement s babičkou za volantem... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento film mám rád. Je tu trojice Jackie, Sammo a Biao a všichni tři se výborně ohání. Jejich kombinace dycky potěší, ale co naplat, je tu první spolupráce v závěrečném fightu Jackieho a Bennyho Urquideze, který je naprosto ultimátní a celej fight doporučuju, protože je to skvělá podívaná. Jackie se nebál ani agrese a fight strašně dobře odsýpá. Tohle zabaví. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Sammo Hung Kam-bo se rozhodl natočit film ve Španělsku, protože v domácím Hong Kongu by na sebe hlavní herci na ulicích kvůli své slávě strhávali příliš pozornosti okolí. Důvodem byl také fakt, že ve Španělsku bylo mnohem jednodušší dostat povolení pro natáčení ve městě. (Raztubyl)
  • Kvůli pověře se film jmenuje Wheels on Meals a ne "Meals on Wheels". Golden Harvest produkovala dva filmy, jejichž názvy začínaly na písmeno M (Megaforce a Menage a Trois), oba ale byly spíše propadáky. Proto přehodnotili název, aby ten samý problém nepostihl i tento film. (SG-1)
  • Snímek existuje v několika verzích sestřihu. Nejdelší je honkongský se 104 minutami. (Rominator)

Reklama

Reklama