Reklama

Reklama

Víkendový útěk

  • USA The Weekend Away
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Beth se snaží zjistit, co se stalo její nejlepší kámošce, která se ztratila na holčičím výletě do Chorvatska. Jenže co stopa, to další znepokojivá lež. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Beth je (až na dvojitou bradu) hodně pěkná ženská, ale zároveň i tak trochu vypatlaná kravka. Má doma v Londýně malý mimčo, který nechá na krku hazbendovi a odletí si pařit za flundrovitou kámoškou do Splitu. Její kámoška Kate je přesně ten typ ženský, kterou by každý soudný člověk po několika minutách osobního kontaktu buď praštil, nebo rovnou bestiálně oddělal, nebo aspoň poslal na převýchovu k nějakému horskému kmeni v Afghánistánu. Po párty se dvěma gigoly se Kate ztratí a nešťastná Beth zahajuje pátrání na vlastní pěst, protože místní poliši to mají na háku (jednoho poliše hraje pan Bukvić, což mě pobavilo asi nejvíc z celýho filmu). V pátrání jí nezištně pomáhá ochotný, milý a galantní taxikář, syrský uprchlík Zain. Oni totiž všichni muslimští uprchlíci nejsou špatní, víte? Ještě že nám Netflix poskytuje takovou osvětu. Pokud jste dočetli až sem a nepozvraceli jste se, znamená to, že máte kachní žaludek a můžete to zkusit zkouknout. Jako reklama na Split je to docela ucházející, jenom strašlivě dlouhý a s totálně retardovaným scénářem. Stačily by mi tak tři minuty pohledů na město a záběrů z ulic. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Dve kamarátky sa odviažu na jednej párty v Chorvátsku, jedna z nich sa stratí a druhá po nej pátra. Asi toľko k deju aby som nič podstatné nevyzradil. Víkendový útek nie je ničím extra výnimočný a trilerov s podobnou zápletkou, kde nič nie je tak ako sa zdá, jeden zvrat strieda druhý a príbeh sa zamotáva čím ďalej viac a viac je určite dosť. Tento je však dobre zahratý, má slušné tempo, takmer žiadne hluché miesta a z tých spomínaných zvratov každý jeden dáva zmysel a aj keď ako celok to môže pôsobiť mierne prekombinovane, tak logiku ten film ako celok dáva a ja som s ním bol vlastne nadmieru spokojný. Za málo peňazí, vcelku dosť muziky. 70% a slabšie 4* ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Béčkové varování našince pro letošní léto. Vyndejte panožky ze sandálů, řízky z alobalu, lahvové z kufru auta a rozhodně se na míle vyhněte Chorvatsku. Marně vzpomínám, jestli jsem někdy viděl americký thriller situovaný do naší nejoblíbenější dovolenkové destinace…..no, všechno je jednou poprvé. Ale jinak jsem se bavil. Určitě to není žádný hollywoodský blocbuster, ale když jste jedním okem na obrazovce a druhým rolujete po sociálních sítích, tak vás tenhle zapletenec nevěr, vražd, podvodů, intrik a Ožujska uspokojí. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku také nemastne neslané, ale nie je to moc dlhé a tak sa to celkom rýchlo rozbehne. Príbeh dvoch kamaratiek síce nestrhne, ale pridáva postupne čoraz zaujímavejšie odhalenia, hru na pravdu a klamstvo a záver je už konečne to pravé orechové. Dobrá "krimi" jednohúbka, ktorá má to správne tempo a čím viac sa blíži ku svojmu koncu, tým je napínavejšia. 70% - 3* ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Jednorázovka“ od Netflixu, teraz v žánru mixujúci prvky thrilleru a drámy. Scenár nie je príliš komplikovaný, aj keď tvorcovia sa snažia presvedčiť diváka o opaku. Puzzle kúsky zmiznutia priateľky hlavnej hrdinky sú dávkované postupne, ale po určitom čase už každý bude vedieť, že kam sa to celý smeruje. Záver bez väčšej iskry a intenzity. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Když Beth (Leighton Meester) jde na konci filmu k Robovu domu, scéna v parku napodobuje slavný obraz George Suertata „A Sunday Afternoon on the Island of La Grande Jatte“.
    (hansel97)
  • Poznávací značky v Chorvatsku jsou jiné než ve filmu. ST 42 MAM není zcela v pořádku. ST je zkratka pro Split a to je správně. Standardní poznávací značky v Chorvatsku mají 3 nebo 4 čísla následovaná 1 nebo 2 písmeny. Např. správně by bylo ST 422 M nebo ST 422 MA. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama