Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (237)

InJo 

všechny recenze uživatele

Vocasy na tripu jsou přesně tím, co slibovaly trailery - velmi vulgární parodií rodinných filmů o roztomilých zvířátkách. Nic geniálního, pokud vás ale baví nekorektní blbiny typu Méďa nebo Buchty a klobásy, tohle je ve stejném duchu. Český dabing (v originálním znění v českých kinech snímek vůbec nebude) je v případě nadávek snaživě kreativní a jeden populární song od Miley Cyrus díky tomuto filmu nabyl smyslu existence. 60 % ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Já prostě miluji tyhle situační komedie (mezi které počítám třeba Méďu (dvojku především), ale i třeba Jump Street), kdy tvůrci nastolí takovou absurdní situaci (nejlépe s nesčetněkrát ohranými motivy a základem námětu) a přetvoří to do až nečekaně vulgární parodie, která ale umí fungovat sama za sebe a ke všemu dokáže být mnohdy mnohem originálnější a především chytřejší, než filmy, na které odkazuje. A tohle je přesně ono. Na jednu stranu strašně vulgární, fekální (zoofilní - tedy, pakliže se tomu nebudete smát a ve skutečnosti Vám z toho nebude špatně), brutální a jednoduché... ale především vtipné. Až neuvěřitelně vtipné. To fakt na začátku začne a prostě odmítne skončit s tou kadencí humoru, která je dopřána skrze - pro někoho až příliš jednoduše - hláškující psy (především pak jednoho, jehož jméno i druh jsem ale zapomněl - prostě ten s vyvalenejma očima), kteří sice, ano, prakticky furt jen nadávají, ale jak to dělají, s jakou ''elegancí'' a ''hravostí'' a ''barvitostí'', tak to je setsakra zábavné. Do toho prostě ty situační vtipy, ať už jde opět o hlášky, či počínání psů... prostě mě to setsakramenstky pobavilo. Na druhou stranu tu je ale filmařská část... a já, coby někdo, co byl na natáčení dvou opravdu epických pořadů se zvířaty (Zvířecí profesionálové a Šampioni), musím říct, že jsem nestačil zírat. Protože kdo má přeci jen nějaké to oko (jako já) a trochu rozumí tomu, co tam museli s reálnými zvířaty (protože ve filmu jsou skutečně opravdový psy, ve většině případů) udělat a co je museli naučit, aby se to pak dostalo do toho filmu a oni to mohli v nějakých souvislostech použít, to muselo být neuvěřitelnýho ''sraní okolo toho všeho''. A je neuvěřitelný, jak to zvládli. Občas jde tedy uhádnout, kde kdo musel stát za trenéra (když se tam pes podívá, aby věděl co dělat), ale to absolutně nevadí celkovému dojmu z filmu. prostě wow. Jinak zbytek filmu... co říct. Vypadá to vlastně pěkně, není tam snad jediná chybka, co by vyloženě bušila do očí, živý herci jsou fajn, dabing to má teda neuvěřitelnej (v originále to ani moc vidět nepotřebuji - stejně jako v případě Pulp Fiction, tohle je tak nějak pěkně nápaditý)... jediné, co mé jinak pětihvězdičkové hodnocení sráží dolů je fakt, že ke konci to trochu ztratí koule (dokáže je to ale najít a rozjet, ale celkově posledních tak dvacet minut je oproti zbytku za mě o trochu slabší). Ale jinak se opravdu jedná o naprosto nabušenou jízdu, která nemá moc obdoby. 8,5/10 ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Milá, hravá a nekonečně střelená psí záležitost, kterou náležitě docení zejména milovníci těchto čtyřnohých kamarádů. Již samotný úvod nastíní tón celého snímku, který se postupem času žene do více a více bizarních situací. Nesmírně se mi líbilo, že byl snímek nečekaně sprostý, neuvěřitelně originální a hlavně mu absolutně nic nebylo svaté, což je dnes neuvěřitelná vzácnost. Nebojí se hodně odvážných vtipů, které by žádný eurohujer a obdobný píčus v životě nerozdýchal. Velice odpočinkový film, u kterého si krásně vydechnete. Tedy pokud nejste nějaký přecitlivělý šulin, který má tendenci brát svět kolem sebe velmi vážně. [80 %] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sympatické hlavne v tom, že sa to nespolieha len na CGI ( pohybujúce ústa do toho nepočítam). Je za tým cítiť dosť práce. Samozrejme, že dejové zvraty sú vyriešené veľmi rýchlo a niektoré veci pôsobia svojou funkčnosťou nereálne ( útek z útulku, orol). Iné sú zase odbité až príliš rýchlo ( stratené dievčatko, rozhádanie medzi psími priateľmi). Ale v konečnom dôsledku je to zábavné a má to niekoľko fajn momentov ( Dennis Quaid, masaker zajacov). A už veľmi dlho som nevidel také uspokojivé a dobre zvládnuté finále. Takže aj napriek zbierke klišé to funguje. Viac * tomu ale dať nemôžem. Prísť to tak o 10-15 rokov skôr, bola by to srdcová záležitosť. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená a zábavná jednohubka. Pokud vás bavil trailer, tak vás bude bavit i film. Je to vtipné, je to sprosté a je to hlavně zábavné. Bal jsem se, že spousta vtipů bude fungovat, jen na první dobrou. Naštěstí se tak nestalo, a film má spoustu skrytých vtipů, odkazů a výborné sprosté dialogy. Takže pokud chcete vidět fajn oddychovku, tak jsou Vocasy na tripu velmi dobrou volbou. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)
  • Skutočné psy sú použité v 95% filmu. Zvyšok sú animatronické zvieratá. (Arsenal83)

Reklama

Reklama