Reklama

Reklama

Neloučení

  • Španělsko Hasta que nos volvamos a encontrar (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Architekt posedlý prací žije úplně jinak než nespoutaná umělkyně. Když na sebe ale tihle dva narazí v úžasné krajině Peru, změní to jejich pohled na svět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

Akaja 

všechny recenze uživatele

Film nabízí krásné scenérie a dechberoucí výhledy a taky neoriginální téma, které dnes už málokoho zaujme. Bohatý architekt jede do Peru postavit superhotel a cestu mu zkříží svobodomyslná krasavice, od jejíž tety je potřeba vykoupit pozemky. Jak to asi dopadne, no jo. Strašně mě iritoval mini a prázdný batoh, slovy jeden, se kterým ti dva vyrazili na několikadenní trek do peruánských hor. Hlavní hrdince by se tam stěží vešla bunda a hřebínek. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa oplatí pozrieť predovšetkým kvôli prekrásnym scenériám malebného Peru! Ale čo sa týka príbehu, zápletky, postáv, a všetkého ostatného - to bol typický romantický film, ktorý je predvídateľný od začiatku až do samého konca. Nebyť tých peruánskych kulís, tak by to pravdepodobne ničím nevyniklo. Áno, bolo tu zopár dobrých scén a niekoľko zmyselných dialógov. Ale ako celok to bolo v podstate dosť klišé. Sympatická mi nebola ani jedna z hlavných postáv, lebo obaja predstavovali extrémy na dvoch protipóloch, z ktorých sa mne osobne nepáčil ani jeden, ani druhý extrém. 2* za Peru! ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Příběh hodnotit raději nebudu, to nemá cenu. Hlavní kvalitou filmu je Cuzco, které člověku bere dech při každém záběru. Pohlížet na to jako na dokument o cestování mi proto přijde rozumnější. Maxi a Stephanie mě herecky moc nepřesvědčili. Oba jsou sice mimořádně pohlední, a tak se na ně, jak se vlní uprostřed té krásy, hezky dívá. Jakmile ale dojde na dialogy a nějaké větší hraní, jsou až moc dokonalí. Nomádský duch a peruánská ze života radující se atmosféra, hezká hudba a neskutečná příroda mi nedovolí nedat aspoň ty dvě hvězdy. ()

quokam 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli Peru. Taková milá pozvánka na dovolenou. Filmaři snad nevynechali z peruánských scenérii nic, co by se dobře nevyjimalo v turistickým průvodci. Na Netflix docela neobvykly pocin, neřeší se žádné genderove či jiné moderní problémy, ale národní kulturni kořeny, identita, možná v zátisí i nějaká ta enviromentální linka. Španělský klučina s výrazem Toma Cruise a peruánská Stefanie podobná J. Brook z Chicago Hope, pravda s bohatšími vlasy, vzájemně si vyměni city, tělesné požitky i nějaké ty spiritualní hodnoty. On se potřebuje zbavit konzumu, ona utíká před stíny z minulosti.  Všechno hezky vyváženo. Za mne 70 pro. ()

Adabaz 

všechny recenze uživatele

[60%] Nevím, čeho se tvůrci snažili dosáhnout. Sice pěkné seznámení postav, dostali jsme možnost se o nich co nejvíce dozvědět, ale děj byl celkem nezajímavý, až se z toho vyklubal klasický romantický film, u kterého je od začátku jasné, jak to celé dopadne. Takové nijaké a herecké výkony mě také nijak nepřesvědčily. Zajímavé vidět herce Maxi Iglesias ve stejné roli jako v seriálu Valeria, kde také hraje architekta. Ve filmu máme možnost vidět krásné scenérie Peru, což mé hodnocení posouvá zase o kousek výše. ()

Zajímavosti (1)

  • Maxi Iglesias si už dříve zahrál architekta v seriálu Valeria (od r. 2020), kde se taktéž zamiloval do chudé umělkyně. (Ganka)

Reklama

Reklama