Reklama

Reklama

Vítejte v džungli

  • USA The Rundown (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Losangeleský vymahač dluhů a lovec lidí Beck má pro svou práci nejlepší předpoklady. Kromě fyzické síly má také buldočí zarputilost, s níž je odhodlán získat vše, pro co je vyslán svým zaměstnavatelem, bohatým mafiánským bossem Walkerem. Snaží se sice vyhýbat násilí, ale když není zbytí, vynutí si zaplacení silou. Protože by chtěl s touto prací skončit a otevřít si restauraci, požaduje, aby mu šéf svěřil nějakou opravdu velkou zakázku. Ten ho pošle do amazonského pralesa, kde se potlouká jeho syn Travis jako lovec pokladů. Po riskantní cestě zchátralým letadlem se Beck dostane do městečka, kterému nelítostně vládne Cornelius Hatcher, majitel nedalekého zlatého dolu. Pracuje pro něj i Travis, který hledá drahocennou zlatou sošku, a Beck musí zaplatit deset tisíc, aby ho vykoupil. Jenže když chce mladíka odvézt na letiště, Hatcherovi muži se mu v tom pokusí zabránit... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (457)

tron 

všechny recenze uživatele

„A tá druhá možnosť?“ – „Tú neodporúčam.“ 70%. Svieža, nečakane dravá a moderná, no zároveň príjemne staromódna akčná komédia. Jej jediným výrazným negatívom je prehnaná dĺžka, kvôli čomu spočiatku riadne energický dej miestami prestáva uháňať naprieč zeleným džungľovým porastom, zaspí - a divák spolu s ním. Plus k tomu priemernejšie pasáže (indianajonesovské vodopádové získavanie sošky ma nenadchlo) sú striedané vynikajúcimi akčnými bombami. Poteší príjemne opulentná vizuálna stránka (viď. panoramatický záber na čln plaviaci sa po rieke), žmurkanie na fanúšikov žánrových klasík (bič) a pôvabné herecké výkony Dwaynea Johnsona, Stiflera a šialeného Christophera Walkena (wtf Zúbková víla!). Halucinogénne ovocie a Ewen Bremmer v kilte boli predsa len už troška moc, ale inak ide o zľahka nadpriemerný film, ktorý mám s každým ďalším pozretím (a že ich od roku 2003 bolo!) čoraz radšej a časom možno, zrejme, zvýšim na plnohodnotných 80%. Fanúšikov akčných béčok 80. rokov následne zrejme až doslova DOJME ultimátne cameo Arnolda Schwarzeneggera, predávajúceho štafetu bývalému wrestlerovi The Rockovi. Viac v mojej recenzii na Recenzie.org: http://recenzie.org/akcny-film/337-vitajte-v-dzungli-60- ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Béčko až do morku kostí, naštěstí si to na nic nehraje, a tak aspoň divák ví do čeho jde. Výsledek je sice spíše nevtipný a neslaný, ale koukat se na to dá. Vše co patří ke správnému lacinému akčňáku zde je: tupý společník, který má hláškovat celou stopáž (což se mu povede ale asi jenom dvakrát), hora svalů, naivita akčních scén, rockový koncert (a tím myslím i toho herce :)) a taky samozřejmě důstojného protihráče, což Walken jako jediný splnil na dokonale. Tento snímek dá vzpomenout filmům z 80.let, ze kterých si bere plnými hrstmi, ale proč ne. Kde jinde skouknete zpomalený záběr, jak za eletrických kytar popadne The Rock dvě brokovnice a jde vystřílet celé městečko...PS. Arnold vážně potěšil ... ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Když Arnold procedil skrz vysvalené zubní jamky: "Have fun", nemluvil pouze k Rockovi, ale především k divákům. Protože alespoň já jsem se bavil náramně. Sotvaže z reprobeden vyštěkne Missy Eliott, vrhne se na vymahače dluhů Becka celá útočná lajna fotbalistů, jako kdyby to byl kožený míč a oni chtěli položit touchdown. Jenomže Beck není žádná bábovička ze suchého písku, aby se rozsypala při pohledu na drsný look Jamala Duffa... Bitky servíruje Peter Berg pravidelně, v dynamickém a nápaditém balení, a dokonce uprostřed džungle vypustí krakena v podání capoeiristické rychlomlátičky Ernieho Reyese Jr. Quebra tua cara! Když tváře nerazítkují pěsti, hašteří se neustále povedená dvojice Rock - Scott a čas od času se dostanou ke slovu pan Hromobití a pan Blesk. Příběh je navíc zasazen do atraktivního a exotického Helldorada, které ukrývá dotěrné opice, omamné ovoce a zlatou sošku. Skvělá zábava to byla, Arnolde! 85 miliónů dolarů(rozpočet)/81 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický old schoolový akčňák, kde právem symbolicky předává Arnie žezlo The Rockovi. U béčkového akčního filmu snad člověk ani nečeká přílišné logické postupy, ale akci a nějaký sem tam humor nebo hlášku, což je zde splněno do puntíku. v určitých chvílích film trochu drhne, ale celkově jde o příjemnou zábavu. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

"Bav se", říká Velký Arnie v cameo roličce na začátku filmu. To sice patřilo Rockovi, ale i já jsem si tento film pěkně užil. Klasická akčnárna ve stylu osmdesátých let s výborně udělanými bitkami, ale semtam trochu chaoticky nasnímaná. Vůbec kamera se snaží tvářit za každou cenu strašně cool a sem tam to opravdu hodně štve. Příběh je plný všech klišé tak tipických pro podobné filmy. Postava , kterou hraje The Rock je absolutní kladas, jako by vypadnuvší z Rychlých šípů. No ale Vítejte v džungli je přece jen komedie která má za cíl pouze příjemně zabavit. To plní beze zbytku. Herci sympaticky přehrávají a sem tam i zparodují (chtěně) obvyklé klišé. Akce je taky dost. Tak proč ne. Spíše 70%. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (32)

  • Během závěrečného boje v městečku je vidět na ulici východoněmecké vozidlo Barkas B 1000 HP ve valníkovém provedení s plachtou. (bighead)
  • Žiadne ovocie "konlabos" ani nijaké iné ovocie, ktoré by dokázalo dočasne paralyzovať človeka, neexistuje. (HOMERjeALIEN)

Související novinky

Rock vyrazí do džungle

Rock vyrazí do džungle

20.08.2015

A ne, bohužel nepůjde o pokračování oblíbeného béčka Vítejte v džungli. Dwayne Johnson se místo toho upsal projektu jménem Jungle Cruise, který se u Disneyho snaží oživit už několik let. V jednu dobu… (více)

Vítejte zpátky v džungli!

Vítejte zpátky v džungli!

12.12.2013

Deset let stará akční komedie Vítejte v džungli, ve které Arnold Schwarzenegger symbolicky předal žezlo hrdiny svalnatých filmů Rockovi, byla ve své době solidní propadák. Měla na tu dobu tučný… (více)

Čtvrtý Spidey za tři roky

Čtvrtý Spidey za tři roky

23.06.2008

Zdá se vám letošní léto překomiksované? Po Iron Manovi teď v zámořských kinech řádí Hulk, batmobil už zahřívá Temný rytíř a své jistě řeknou i Hellboy 2 a Hancock. A tento trend zjevně nepoleví ani v… (více)

Reklama

Reklama