Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pred 35 000 rokmi v časoch, kedy bol boj o oheň už dávno vybojovaný, prišiel na rad šampón, kvôli ktorému bol spáchaný prvý zločin v histórii ľudstva. Dva praveké kmene, Špinavovlasých a Čistovlasých žijú v harmónii a mieri až do chvíle, keď si Špinavovlasí uvedomia, že sa od susedného kmeňa líšia... Čistotou vlasov. Ale tajnú receptúru na peniacu zmes majú iba Čistovlasí a tí sa o ňu nechcú podeliť... Čistovlasí až doteraz žili pokojný, šťastný a čistý život. Nikoho z nich nenapadlo, že by im mohol niekto závidieť ich krásne čisté vlasy. Dokonca ani špinavý a smradľavý susedný kmeň Špinavovlasých. Ale v jednu noc sa to stalo. Po prvý raz v histórii ľudstva bol spáchaný zločin. Človek zabil človeka... Čo bolo vlastne jeho motívom? Kto vyrieši tento záhadný rébus? Čo ak je táto vrrrrražda iba začiatkom hrôzostrašnej série? Všetky tieto otázky začínajú riešiť prrrrehistorickí vyšetrovatelia. Začína sa prrrraveká špionáž a s ňou prichádza aj prvý vyšetrovaný zločin v dejinách ľudskej spoločnosti. Zažijete prvé vypočúvania, sledovania a podozrievania. V bláznivej komédii režiséra Chabata vstúpite do prrrrehistorickej doby, kedy bola platená starostlivosť o deti nutnosťou, profesionálny volejbal zábavou a sledovanie nástenných malieb ako predchodcov televízie samozrejmosťou. Nezľaknite sa hrôzostrašných zvukov vychádzajúcich z jaskýň. Podmienky základných ľudských potrieb, boli pred 35 000 rokmi nedokonalé. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1 004)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu francouzský úlet jak sviňa. Místy (hlavně zpočátku) to bylo docela vtipné, některé hlášky, situace i postavy srandovní a já se u toho i bavil. Zvláště nad stupiditou samotného příběhu a jistou porci humusu. Vyšetřování vražd, dcera nemytých vlasů, honění švadleny – jo pár nezapomenutelných momentů by se tu našlo, jinak to ale byla přehlídka i spousty trapných frků, debilních dialogů a zvláště v závěru tomu už značně docházel dech. Obyčejný průměr a to ještě musím zavřít jedno oko… ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Je to trapný? Jo, ale chechtala jsem se tomu jako blázen. Teda místy..., který se střídaly s chvílema, kdy jsem se s lehkým úsměvem podivovala nad tím, jak může vůbec někdo takovou trapárnu stvořit. Nicméně úsměv, ať už takovej či makovej, jsem měla na obličeji furt, a to byl asi účel. Mělo to bejt trapný a mělo to pobavit - splnilo obojí. "Chce vědět, kdo jí zabil, aby věděl, proč jsem to udělal." :-) ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Francouzský humor? Proč ne? Originálně pojatá splácanina všeho možného.. Desítky opravdu povedených hlášek, u kterých jsem se zakuckal smíchy, ale celkově mi to tak trošičku vadilo.. Jednoznačně nejlepší komedie o 35.000 př.n.l. :D, jen mě zaráží ty odpady, je těžké ten film hodnotit, jestliže máte ale alespon trochu smyslu pro humor, tak se tomu odpad dát nedá.. Jeden z nejpraštěnějších filmů co jsem kdy viděl. ;) ,,Začíná noc!" - ,,Drž hubu!" a nebo ,,Kámen?" - ,,Zde".... Nezapomenutelné hlášky ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Sranda z atraktivního prostředí, plná kuriózních situací a hlášek. Záleží na vkusu. Mně ta zápletka a hlášky přišly převážně slabé, dětinské. Šikovný scénárista by mohl napsat dialogy mnohem, mnohem vtipnější. Nečekejte ani efektní triky a vizuální požitek, pokud na takové věci dáte. Promarněný potenciál. ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film je úžasný. Normálně mi podobné kraviny lezou příšerně krkem, ale tenhle film má v sobě něco, co mě naprosto dostalo. Už dlouho jsem se u filmu tak nenasmála. Čím víckrát jej vidíte, tím více vtipných situacích si všimnete. Jsou filmy, u kterých si řeknu, že lidé, co dali "odpad" nejsou normální. Ale tady to chápu. Naopak si myslím že tady nesmíte být normální aby se Vám film líbil. A vzkaz pro ty, co dali špatné hodnocení: Zkuste tomu dát nějaký čas a dejte filmu druhou šanci. Pokud se Vám nějaký způsobem dostane pod kůži (v kladném slova smyslu) tak budete mít zábavu na nudné večery s přáteli... :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Všechny postavy z kmene Čistých vlasů se v původním znění jmenují Pierre, což je ve Francii běžné mužské křestní jméno. Jedná se o slovní hříčku s francouzským podstatným jménem "pierre", které znamená "kámen", protože film se odehrává v době kamenné. (Saroman)
  • Text na začátku filmu zmiňuje tzv. Bitvu o Hamburger Hill, kdy se američtí vojáci ve vietnamské válce snažili dobýt kótu 937. Tato událost je skutečná a je o ní natočený film Hamburger Hill (1987). (Cheeker)

Reklama

Reklama