Reklama

Reklama

Animatrix: Poslední let Osirise

  • USA The Animatrix: Final Flight of the Osiris (více)

Obsahy(1)

Jedna z povstaleckých lodí, križujúca posapokalyptický skutočný svet, je napadnutá strojmi. Jeden z jej členov sa musí čo najrýchlejšie napojiť do Matrixu a varovať posledné ľudské mesto - Sion... (Avathar)

Recenze (136)

boul 

všechny recenze uživatele

Pro Matrix jsem měl vždycky slabost, Animatrix jsem nikdy neviděl tak jsem byl dost zvědav a animace byla udělaná dost luxusně, ani jsem kolikrát nepoznal animaci a přišlo mi to jak real, posoudit můžete sami.. zde.. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

skvěle natočená bitka v úvodu, tak jak ji máme rádi z Matrixu a k tomu ještě bonusové odstranování oblečení, dobré propojení do příběhu a i působivá skákavá sekvence uvnitř. Samotná bitva se Sentinely sice až tak skvělá není, ale za tu úžasnou animaci a fajn hlavní hrdiny + dojemný závěr rozhodně jedna z nejlepších částí animatrixu.. I když tady se žádného skrytého poselství asi nedočkáme. ()

Reklama

Trinculo 

všechny recenze uživatele

Soukromě jsem to přejmenoval Poslední Osirisův úlet. Je to pěkné doplnění akčních částí filmu a nese sebou i důležité poselství, které nabízí přesah do reálného světa. A to je v realistické animaci - celé je to vlastně o tom: Podívejte jak vypadá tento kreslený film jako ten film hraný, co když opravdu je naše vnímaná realita opravdu jen kreslená. Ať si je. Vzhledem k tomu, že jinou realitu máme možnost vnímat víceméně jen v kreslených filmech, tak nám to moc nepomůže. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Zrovna tenhle jedinej díl jsem viděl ve špatný kvalitně. Proto jsem si i ze začátku myslel, že je to hraný, páč bez detailního pozorování se to asi nedá ani moc poznat. Dle komentářů věčná škoda, ale i tak to je solidní příběh na pět hvězd. Ne zázračnej jako některý jiný díly Animatrixu, ale solidní. edit: 4.2.2012 - konečně viděno v HD. Na hodnocení to ale nic nemění, prostě jedna z lepších (ale ne nejlepší) část. ()

Adman 

všechny recenze uživatele

Jako úvodní díl celého Animatrixu, jde o animaci počítačovou, která se na první pohled nadmíru zdařila (opravdu povedla). Je tam znázorněn let lodi pronásledovanou obrovskou spoustou sentinelů (muselo být opravdu obtížné dát dohromdy tokovouto animaci). Jedna z člen posádky jde do Matrixu, vhodit do schránky kazetu. A tady přichází na řadu akce ve vzduchu. Jsou zde předvedeny oprvdové kousky umění anatomie lidského těla. To už si poté může režisér dělat co se mu zlíbí, ať už s kamerou, s herci, se světlama, nastiňováním, zvukem... no prostě co se mu zlíbí. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama