Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

Chasm 

všechny recenze uživatele

Bohatí američané v nádherných domech na předměstí řešící ty spousty problémů, které je jako privilegované bělochy potkávají - tedy jenom teenagerská zamilovanost a hádky s rodiči. Ale v originálním znění to vypadá docela profesionálně (český dabing je jeden z nejhorších co jsem kdy slyšel) a mám rád Adama Brodyho... Takže tak 55% ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Každý má svoje úchylky a tento seriál je jedna z mojich. Chvíle strávené s O.C. mám kurva rád. Sympatickí herci, skvelá hudba (asi kvalitatívne najvyváženejšia zo všetkých podobných seriálov - je perfektná stále), zaujímavé príbehy a príjemné exotické prostredie, také veci mám rád. Chápem, že to má svoje muchy a tomu nasvedčuje aj to, že nedám 5 hviezd. Prvé 3 série boli dobré, ale tá štvrtá... celý seriál sa zo slušného priemeru prehupol do kvalitných seriálových vôd. Viac ako perfektné... už teraz mi chýba... ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No vcelku jsem tento ,,dokonalý seriál,, sledoval... Je tu prostě vše ideální, krásné místo na světě, pláže, peníze, večírky, nuzák sbalí bohatou holku... Ale je to až moc dokonalé.. a když to ,,drhne,, tak uděláme z nuzákovi/hrdinovi přítelkyně lesbičku a zkusíme to zachránit... Průměrné 3z5 Jsme rád, že jsme zde našel krásky Rachel Bilson, Navi Rawat a Olivia Wilde. ()

robbiee odpad!

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.6/10] | me: Videl som jednu časť a oblialo ma totálne znechutenie zo slabých hereckých výkonov, deja a hlavne celej myšlienky. Povedal som si, že nesúď podľa jedného dielu a tak som si pozrel ešte dva a pocity sa len zhoršovali až do úplnej nechuti. O čom to je? Komu to vôbec je adresované? Totálny brak, ktorý nenesie okrem krásnych žien (na čom aj seriál stavia) nič, ... ale totálne nič. Až doteraz som si neuvedomil presny význam pojmu - strata času,... ale úplná. Radím sa vyvarovať, .. resp. vypnúť zvuk a nechať bežať ako screensaver. ()

darwin 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý seriál o bohatých teenagerech z Orange County v Californii. Tvůrci se snaží jít stopou Beverly Hills 90210, s tím, že O.C. dělají víc realističtější. Už jen taky proto, že hlavním představitelům, kteří hrají středoškoláky není třicet, jako u výše zmiňovaného seriálu. Obzvlášť sympatičtí mi jsou liberálové židovského původu, tedy Seth Cohen (Adam Brody) a Sandy Cohen (Peter Gallagher). ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Herci Tate Donovan (Jimmy Cooper) a Chris Carmak (Luke Ward) patří podle titulků k hlavním postavám první řady, přesto se neobjeví v každém díle. Naopak Rachel Bilson (Summer Roberts) je jen speciální host, přesto nechybí v žádné epizodě první série. (Džejkop)
  • Adam Brody, narozdíl od své postavy, nesnáší plachtění po moři. Po natočení vůbec první plachtící scény Adam požádal, aby už podobné scény nikdy nenatáčeli. (Hal_Moore)
  • Melinda Clarke (Julie) a Rachel Bilson (Summer) měli být původně jen speciální hosté, jejich postavy se ale staly natolik populární, že se je tvůrci rozhodli zařadit mezi ty hlavní. (Džejkop)

Reklama

Reklama