Reklama

Reklama

O.C.

(seriál)
  • USA The O.C. (více)
USA, (2003–2007), 67 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Josh Schwartz

Hrají:

Mischa Barton, Peter Gallagher, Ben McKenzie, Rachel Bilson, Adam Brody, Melinda Clarke, Chris Carmack, Tate Donovan, Autumn Reeser, Danielle Bisutti (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Ryan Atwood je se svým starším bratrem zadržen při krádeži auta. Jako veřejný obhájce je mu přidělen Sandy Cohen. Sandymu chlapec připomíná sebe v mládí, a proto se mu rozhodne pomoci. Když Ryana matka vyhodí z domova, vezme ho k sobě. Sandy s bohatou manželkou Kirsten a synem Sethem žije v bohatém městečku Newport v komunitě stejně majetných a snobských lidí. Ryan se rychle spřátelí se Sandyho synem Sethem, který je trochu zvláštní a nedaří se mu zapadnout mezi povrchní spolužáky. Ryan neujde pozornosti dívky ze sousedství Marissy, což mu způsobuje problémy s jejím přítelem Lukem a jeho partou. Na večírku se poperou, Sandyho manželka Kirsten se rozhodne, že už Ryana u sebe doma nechce. Když ho Sandy veze zpátky do China, zjistí Ryan, že se matka odstěhovala, proto se vracejí zpátky. Marissin otec Jimmy má podle všeho problémy, protože se nechává zapírat před vyšetřovateli z Komise pro cenné papíry. Jeho manželka je však zvyklá na vysoký životní standard a jeho obtížnou situaci nevnímá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (260)

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Vždycky,když někde slyším úvodní písničku,tak si vzpomenu na svůj milovaný seriál.I když už jsem jej pořádnou dobu neviděla,kdysi to bývalo mé guilty pleasure.Zbožňovala jsem hlavně ústřední dvojici Marissu a Ryana,žádnému jinému tv páru jsem snad nefandila tolik jako jim.I když prožili snad všechny trable,co vás napadnou(od rozvodu rodičů přes chlast,drogy a znásilnění),tím pádem začnete přemýšlet nad tím,jestli to tvůrci trochu nepřepískli-mě to šíleně bavilo. ()

Svihadlo 

všechny recenze uživatele

No koukat se na to sice dá,ale mám z toho takový dojem jakoby ti 16-ti letí hrdinové z americké "high school" (aspoň jsem teda pochopila že by jim tolik mělo být) byli nějak mentálně popředu,protože tam neustále řeší hrozné životní krize,které jsou s tim jejich věkem absolutně neslučitelné ( a ještě je hrajou herci kterým táhne na 30 :-). Navíc mám pocit jakoby tam půlka těch teenageru ani neměla rodiče a do domu té rodiny, kolem které se to nejvíce točí, si každý leze jak se mu to zrovna hodí. tohle je spíš Sci-fi. ()

Reklama

giovanni3 

všechny recenze uživatele

No vcelku jsem tento ,,dokonalý seriál,, sledoval... Je tu prostě vše ideální, krásné místo na světě, pláže, peníze, večírky, nuzák sbalí bohatou holku... Ale je to až moc dokonalé.. a když to ,,drhne,, tak uděláme z nuzákovi/hrdinovi přítelkyně lesbičku a zkusíme to zachránit... Průměrné 3z5 Jsme rád, že jsme zde našel krásky Rachel Bilson, Navi Rawat a Olivia Wilde. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak takhle fakt né, snažila jsem se tomu dát šanci a nezůstat jen u několika málo dílů, ale za celé první dvě série žádná změna oproti prvnímu dílu a abych ty dvě série vůbec zvládla, musela jsem to sem tam brát rychloposuvem a beztak jsem trpěla na můj vkus až moc. Tak tomu říkám vymývárna mozků, dobrý maximálně jako zvukový pozadí, nebo pokud nemůžete usnout, tohle má lepší efekt než rohypnol... ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je možná strašná hovadina, to opravdu nikomu neberu, ale dnešní díl s Paris Hilton byl naprostá pecka. Předešlé jsem sice nepovažoval za příliš dobré, ale tohle se prostě povedlo. Samotný děj byl velmi jednoduchý, ale ta chvíle, kdy se objevila Paris jako Kate a rozjela sebeparodii, to byl opravdu moment, na který se jen tak nezapomíná. ()

Galerie (612)

Zajímavosti (42)

  • Herci Tate Donovan (Jimmy Cooper) a Chris Carmak (Luke Ward) patří podle titulků k hlavním postavám první řady, přesto se neobjeví v každém díle. Naopak Rachel Bilson (Summer Roberts) je jen speciální host, přesto nechybí v žádné epizodě první série. (Džejkop)
  • Do role Marissy (Mischa Barton) byla původně zvažována Olivia Wilde, avšak scénáristům přišla příliš drsná. Přesto se však v seriálu objevila, a to v roli Alex. (tedvidek94)
  • V šestnácté epizodě Summer (Rachel Bilson) řekne, že možná dá Sethovi (Adam Brody) do trenýrek mrtvou žábu. Ve skutečnosti již dříve dal Adam mrtvou žábu zabalenou do dárkového balení právě Rachel na její narozeniny. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama