Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám rád Annu Faris, ale tohle pitvoření mě prostě nebaví. Nevím, jestli už jsem takový suchar, ale podle mě tohle není humor, který... Podle mě tohle není humor. To, že je to místy urážlivé, to by mi bylo celkem jedno, spíš jde o to, že je to hloupé a bez nápadu. Tohle prostě vymyslí každý, ale fungující parodii, tu očividně už skoro nikdo nedává. Kdybyste měli nějaký tip na novou a dobrou parodii, dejte vědět. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Za ten průjem nechutností, fekálií (či jiných tělních tekutin) a vulgarit daleko za hranou by si dvojka zasloužila napařit „odpad!“, to nepopírám, navíc když se v něm často vyloženě hluše a nevtipně rochnila. Na druhou stranu, pořád dost nekorektních fórů trefilo terč, dějová kostra experimentu ve strašidelném domě nepostrádala hlavu ani patu (on zrovna parodovaný žánr velkou sofistikovaností neoplývá) a závěrečné dějství zvedlo nejen kadenci, ale též, ehm, "'„úroveň“'" (Titanic, M:I-2 vozíčkářský souboj, Charlieho andílci :)). ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takovéto pokračování si Scary Movie dle mého určitě nezasloužila. Tahle dvojka nejenom, že je nechutná, zvrácená a neuvěřitelně trapná, ale chvílemi mi to připomíná, jak kdyby to točil černoch pro černochy. Takové to rádoby drsné, zhuleně zábavné a nechutně ubohé, to co se v řadě amerických komedií objeví a snaží se zapůsobit dojmem ztřeštěné grotesky. Dvojka na druhou stranu pár slušných vtípků stále má. Rozhodně se nedají rovnat s trapnými, ale během sledování tohoto filmu rozhodně potěší. Tohle pokračování bych prozatím zhodnotil, jako zřejmě nejhorší díl z téhle série, uvidíme jak se to časem vyvrbí dál. --- Co jééé? - Co jééé? - Co děláš, kámo? - Zabíjím... čas. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Trochu slabší než jednička, ale pořád ještě parádní parodie. Zdejší hodnocení tomu teda neodpovídá, ale holt jsem jednodušší povahy, případně se spokojím s málem, ale Wayansové prostě umí a dokonce skrz svoje filmy přivedli ke slávě Annu Faris a vlastně i sami sebe. Podávání večeře je samozřejmě to nejlepší. 80% ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

První Scary Movie parodovalo Vřískot, to druhé hlavně Exorcistu a duchařinu odehrávající se ve strašidelném domě. Změna lokace, postav a zdroje inspirace sérii prospěla, protože se mohly použít vtipy z úplně jiného okruhu. Propad v kvalitě pak tolik nevadil. Anna Faris si zase zkušeně povodila úplně všechny, a milosrdná délka se postarala o to, že film skončil dřív, než začal doopravdy nudit. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (31)

  • Basketbalová taneční scéna je parodií na tehdy velmi populární reklamu od firmy Nike. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama