Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elitní zabiják upírů Reeve (Ekin Cheng) bojuje proti brutálnímu světu vampírů, kterému vládne jeho úhlavní nepřítel, Vévoda. Ten se snaží dopadnout prince upířího národa, aby pomocí jeho krve uvrhnul Zemi do nové doby temna. Reeve s pomocí Jackie Chana musí Vévodu zastavit, než bude příliš pozdě. (Magic Box)

Recenze (76)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je třeba zabít sedm upířích princů a získat klíče, které v sobě ukrývají. Ty pak odemknou mocnou magickou knihu. Poněkud nevyvážený snímek s pěkným úvodem. Bitka ve stanici metra je atmosférická, záběry na zkrvavené obličeje uvnitř vagonu dodávají na syrovosti. Komediální vložky bohužel snímek posouvají do tuctové produkce Hong Kongu, i když boj o plyšového medvěda má šmrnc. Jistě, když zde hostuje Jackie Chan, žádné velké krveprolití nelze očekávat. Upíří zuby se elegantně vysouvají, a když jich je plná huba, připomenou Démony (1985, r. L. Bava). Dvě dvojice milenců směřují ke šťastnému konci, který jim však překazí upír Deko Dekotes (Mickey Hardt). Jedna z klíčových postav kupodivu umírá. Škoda, že se tvůrci více neodvázali. Minusem jsou také mizerné digitální efekty. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Upírska Hong-Kongská zmätočná hračka bez hlavy a päty. Choreografia bojových scén je veľmi zlá, počítačové efekty na úrovni začiatočníka v 3dsmax, a réžia vpodstate neexistuje. Osobitné strhanie si zaslúži odporná syntetizátorová hudba, ktorá je doslova ledabolo nastrihaná do filmu. Výsledok je potom taký, že chvílu hrá jedna melódia, potom je počuť zreteľný puk, a zrazu hrá úplne niečo iné rozdielneho tempa, či motívu. Takto je to kľudne počas minúty vypuknuté i tri krát. Poteší akurát tak jeden vcelku pekný matrixovský súboj o plyšového medvedíka (!!) a epizódna minirolička Jackieho Chana v úlohe roztržitého ženícha. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Když už šílenost, tak pořádná. Nepřehledný chaos, zmatené honičky, sentimentální upíří princ, Jackie Chan a hlavně půvabná Chung Gillian. K nejlepším scénám jednoznačně patří zde už zmiňovaný souboj o plyšového medvídka, honička v sanitce a závěrečná bitka á la Kill Bill. Co mě se týče, bavil ´sem se od začátku až do konce. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Pokud budu tento film brát jinak než jako poloviční parodii, tak bych ho musel zřejmě odsoudit po pár minutách, ale díky některým povedeným vtípkům, se na to dá i dívat. Choreografie soubojů, pokud můžu použít tak velkorysé označení, není také nejhorší. Každopádně před puštěním rezignujte na „smysluplný“ děj. Váš intelekt může v klidu odpočívat. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Následujúci film by mal byť povinnou výbavou ľudí s poruchami spánku. Po piatich minútach pozerania by okamžite zaspali. Film som dopozeral asi až na dvadsiaty krát a to vôbec nepreháňam. Odpad som nedal len kvôli tomu, lebo faktom ostáva, že film som dopozeral. Čo sa týka deja, tak si to môžete pustiť na začiatku, v strede či dokonca na konci a efekt bude stále ten istý. Absolútne zmätočné a odporné spracovanie na úrovni decka možno niekoho oslovia, ale mňa teda nie. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Závěrečnou ústřední filmovou melodii s názvem „Change, Change, Change“ nazpívali Jackie Chan & Twins. (Rominator)
  • Film získal dvě ceny Golden Horse, a to za nejlepší choreografii (Donnie Yen) a nejlepší vizuální efekty (Eddy Wong). (Terva)

Reklama

Reklama