Reklama

Reklama

Vítejte ve Wrexhamu - Série 1

(série)
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2022, 8 h 20 min (Minutáž: 21–48 min)

VOD (1)

Epizody(18)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nádherná sonda do pozadia toho, ako sa dvojica futbalových analfabetov z Hollywoodu rozhodla kúpiť si jeden klub, ktorému takmer hrozil zánik a určili si za cieľ dostať ho opäť na vrchol. Od prvotného úžasu, ich zoznámenia sa s klubom, mestom, pravidlami až ku skutočnej vášni, ktorú futbal má a ktorej podľahli (aj keď sú to herci a komici a možno by to dokázali zahrať) zachytenej v naozaj pútavo natočenom dokumente, ktorý odráža dôležité momenty sezóny, skvelo prestrihané pohľadmi do zákulisia a života hráčov a fanúšikov až k dôvodom, prečo práve Wrexham AFC...nuž, škoda že si nevybrali klub z môjho mesta, boli by v prvej lige skôr :-D ()

celticek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Reynolds s kamarádem (nebo spíš kamarád s Reynoldsem) převezmou nejstarší mezinárodní stadion na světě. Samozřejmě i s klubem s neskutečnou historií. I Celtic je proti nim nedochůdče. A to je co říct. Fanoušci mají oprávněný strach, ale jejich obavy se ukážou jako liché. Amíci jsou srdcaři a to ani nerozumí offsideu. Láska ke klubu a celé komunitě z toho jde cítit. Navíc jsou to Velšani a k těm mám blíž než k Anglánům. To, co se děje na hřišti vážně nevymyslíš. Reklamu má Ryan pod palcem, o Wrexhamu už ví celý svět. Chytlo mě to. Vášeň, plný dům, výhry i zklamání. Tohle se nestane v ČR ani za tisíc let. ()

Reklama

Cermicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje srdce zaplesalo. Fotbalem jsem nejspíš už zdeformovanej (aspoň mi to pár lidí už řeklo) + navíc RR (a vlastně teď i jeho parťáka) dost můžu, takže tohle spojení u mě zaručeně muselo fungovat! Upřímně ale, i kdybych nebyl fanoušek ani jednoho, tak tenhle masterpiece musí chytnout za srdíčko každýho!🩵Páč podle mýho je tenhle dokument zpracovanej na výbornou! Dobře, začátky má trošku pomalejší a v pár místech se nevystříhal klasickýmu "Netflixovskýmu Hollywoodismu" (což mu v tomhle případě rád odpustim, páč "výtěžek jde na dobročinný účely"), ale výsledek je excelentní!👌Navíc (!SPOILER ALERT!) se nejedná o vytouženej happy-end, takže top👌a ideální pozvánka na druhou sérii, kterou najíždím hned zejtra!!🤩 ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další Sunderland 'Til I Die se sice nekoná, ale skvělá podívaná to bezesporu je. 1. série začala na můj vkus až moc pomalu, některé epizody by se dle mého daly spojit do 1 větší, a nemusela by tak první série mít šílených 18 epizod, ale "It is, what it is". Druhá polovina série už byla vysoce nadstandartní a tak nějak se autoři naučili, jak se ve fotbalových doku-reality tvoří kvalitní příběhy, náměty a koncepty. Závěrečná epizoda posledního zápasu v sezoně 2021/2022 byla vrcholem této nakonec vysoce nadstandartní série. Co se Hollywoodských hvězdiček týče, ze začátku mi přišlo že Ryana to ani zas až tak moc nezajímá, avšak v druhé polovině seriálu si už i on našel k Wrexhamu vztah. Rob působí jako pracovitá včelička, která chce mít o všem přehled a je asi víc zapálený do dění. Ale offsidu ani po roce vlastnictví klubu nerozumí. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší tři. Je to zajímavá story, má to feel-good atmosféru, možná to ze mě tak trochu udělalo fanouška Wrexhamu. Ale jako dokument to má svá slabá místa, některé epizody - nebo alespoň jejich podstatné části - jsou jen nedůležitou vatou. Možná se to taky snaží až příliš rozehrávat všechny možné příběhy a minipříběhy, tvůrci jsou někdy až příliš kreativní, když při posledním zápase začaly prostřihy na to, jak si Mullins hraje na zahradě s dítětem, bylo to vyloženě cringe, zkrátka a dobře, občas to prostě zbytečně ztrácí tempo. Ale na druhou sérii se určitě dívat budu, už proto, že teď vím, že .... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama