Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá členka řádu Jedi čelí pravdě, podle které nemůže být něčím, čím není. (Disney+)

Recenze (19)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto epizodu je potřeba chápat jako vcelku nenásilné vsunutí Ahsoky do filmové trilogie a současně pidiprequel k seriálu, který brzy výjde. Bylo potřeba zmínit, že se Ahsoky události Star Wars: Epizoda III – Pomsta Sithů týkaly a aspoň nastínit, kam se poděla a proč se vrátila. Pokud bude v podobně westernovém duchu seriál, jen dobře. ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je ironické, že jeden z posledních pravých jedi byl vytrénován Anakinem, tahle symbolika je gut. Knihu jsem nečetl, takže se mě ničení kánon netýka, je ovšem škoda, že Disney je tak diletatní v poměrně jednoduchém úkolu být historicky konzistentní. Ovšem, Filoni plodí asi nejlepší star wars materiál co můžeme dostat, takže tak. ()

Reklama

Jacques-ds 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu Disney. Odmítnou Extended Universe, kvůli bordelu v kánonu, a pak si v něm nadělají bordel snad ještě větší. Příběh je zase strašidelně hloupý. Vlastně celý seriál funguje jen v bojových sekvencích, nebo v momentech úzce svázaných s předchozí tvorbou. Jakmile se snaží sám něco vyprávět, tak postrádá jakoukoliv nápaditost a hloubku. Cením ale, že Ahsoka není nerfnutá pro potřeby příběhu. Celkově je tahle minisérie sice atmosférická, ale taky plná nudné vaty. Stačily by přitom jen dvě plnotučné epizody - jedna o hraběti a jedna o Ahsoce. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že se Ahsoka zúčastnila pohřbu Padmé. Spolupráce s Bailem jsem se ale malinko obával, protože to fakt nabourává kánon. A ten konec? Zřejmě tvůrci mají s Ahsokou plány i v době Impéria, k čemuž jsem malinko opatrný. Když už, tak bych ale byl pro animovaný seriál o Ahsoce a Rexovi po konci Klonových válek než nudnější Vadné Várky. ()

darthvader77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu hvězdu musím ubrat za to, že nás tvůrci připravili o duel s totálně cool vypadajícím záporákem. Promrhaný design, který se dal využít na epický lightsaber duel. Počáteční scéna s Padméniným pohřbem dobrá a líbí se mi nápad, že Ahsoka na něm byla a stejně tak počátek její známosti s Balem. Ale zbytek epizody je takový nemastný neslaný a v podstatě převyprávěný Fallen Order. Přesto je to pěkná výplň a doufám, že Lucasfilm do budoucna udělá něco velkého pro Old Republic. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda si dějově odporuje s knihou „Ahsoka“, která popisuje stejné události jinak. (Cardo)

Reklama

Reklama