Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....úvodný polhodinový zoznamovací , romantický úvod ...... som si myslel či nepozerám iný film a potom sa to už rozbehlo v Londýne....taká paródia na špionážne filmy trochu vtipná ,prehnane akčná, s dominantnou hudbou, ktorá hovorí: nie TOTO OZAJ je len akože, nemá to absolútne nič s realitou- a vy si môžete s hlučnou hudbou klepať do taktu čo-sa-to tam de-je.... ....pozerateľné 2-3 hviezdy dávam zatiaľ dve :) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Jestli Apple usiloval o natočení filmu, který si můžou pustit matky v domácnosti při žehlení a vaření, pak se trefil do černého. Jakákoliv chemie mezi hlavními protagonisty nulová, snaha o romantické souznění stoprocentní. Sledovat dva velmi atraktivní lidi, jak se snaží sblížit, je prostě něco, co si nemůžete nechat ujít. Tohle je čistě produkt pro uspokojení potřeby „něco natočit“. Vlastně mi to hodně připomnělo snahu české kinematografie posledních let o natočení „dobrého“ romantického filmu. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Zklamání a nevyužitý potenciál. Na papíře to vypadalo parádně, a všechno sedělo, tak jak má. Šikovný režisér – splněno. Scénář od tvůrců, kteří za sebou mají zábavné filmy (Deadpool 1,2 a Zombieland) – splněno. Sympatický a sexy herci v hlavních rolí – splněno. Dostatek financí na všechno, co si tvůrci budou přát – splněno. Tak, kde by se mohla stát chyba?? Největší chyba filmu je ta, že to pro nikoho nebyl srdcový projekt. Prostě to byla další zakázka, za kterou se dostane královsky zaplaceno a půjde se o dům dál. A díky tomu, film tak vypadá. Je to nudně natočené, nudně odvyprávěné, má to hnusné triky, průměrnou akci, a celé je to bez nápadů a jakékoliv snahy z toho udělat něco více, než jen výplach na páteční večer. Režisér Dexter Fletcher umí točit, ale tady ho to zřejmě vůbec nebavilo, a já cítil z jeho režie, že to chce mít, co nejdříve za sebou. Chris Evans je dobrý herec a umí hrát. Totéž platí i pro Anu de Armas. Společně jim to hodně slušelo v prvním díle Na nože a i v tom The Gray Manovi to nebylo nejhorší. Nicméně zde mají nulovou chemii, a prostě to tam není a nefunguje to. A přitom by stačilo pozměnit pár dialogů a nedělat z hlavního hrdiny totálního vocasa. Ghosted není vyloženě špatný film. Jen je to průměrná podívaná ve všech ohledech, která reálně vůbec nic nenabízí, tedy krom pár dobrých momentů a cameo roliček. Pokud si to pustíte, tak vám to asi neublíží, ale svůj čas můžete trávit lépe. Třeba tím, že si znovu pustíte Na nože. První velké zklamání tohoto roku. 4/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Schválně jsem se nedíval na ukázky a nechtěl nic vědět, snad jen, že tam bude má oblíbená dvojice a nejspíš to bude akční. O to víc mě dokonale zmátl začátek, kdy jsem si  dost dlouho myslel, že jsem se spletl a vlastně koukám na čistou romantickou komedii ve stylu Before we go. Pak ovšem přišla akce a nemohu vyloženě souhlasit s tvrzením, že Evansovi s Aničkou chybí vzájemná chemie, ale více jsem věřil, že talentovaný režisér Dexter Fletcher více univerzálně zaujme kritické publikum a ohlasy nebudou tak chladné. Nestalo se tak, nejedná se o žádné veledílo, ale jako taková jednohubka na páteční večer na Apple tv+ proč ne. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Při nudném odpoledni, kdy chcete fakt vypnout a nepřemýšlet je to dobrý film. Ale upřímně, od Apple jsem čekala daleko lepší kvalitu příběhu. Tohle mi přijde, jako by to bylo z Netflixu. Chemie mezi Chrisem a Anou byla naprosto nulová, vůbec to mezi nimi nejiskřilo a hlášky typu "měli byste si najít pokoj" tomu vůbec neprospívali. Místy jsem se zasmála, ale jinak naprosto naivní, nelogická romanťárna bez špetky jiskry. Ana de Armas mi tam vyloženě vadila a to jí jako herečku můžu. Tady mi ale nesedla. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama