Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

salahadin

všechny recenze uživatele

Tak je ten modrej gay, nebo není hernajs?!?!? Jsem se vlastně nedozvěděl, jestli to soudruzi v Emeryce u soudu ňák vykoumali. Prej by to jako mělo mít blbej vliv na naše děcka, ale já vám nefim, mně přijde jako horší pustit těm našim harantom zprávy na Nově a před spaním Pikačů nebo co to je za hnusnou mršinu. Každopádně vám nevim, proč bych tu měl vysázet odpad, když už jsem se před těžkéma járama vyhópl na Špilas a chrbát sa mi dojebává už ňáké ten pátek. Ach, Freude... ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Príliš psychedelické a nepríjemne vtieravé. Štyria humanoidi mali tváre ako maškary. Seriál obsahoval niečo temné a podprahové. Neviem ako deti so svojim zvláštnym vedomím a špecifickým vnímaním skutočnosti, ale mne sa raz snívalo, že mi Tinky vykrúca ruku, bolesť som cítil ešte aj po prebudení. Nevkus môže mať ničivé následky. Dávam bod, pretože to vyvolalo aspoň strach. ()

Reklama

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Genialni vec....pokud chcete vyplachnout mozek. Chapu, ze to je pro deti do 3 let, ale podle me to musi vyjebat mozek i jim, kdyz 15 minut cumi jak 4 barevny kokoti behaj po louce a petkrat opakujou kazdou vetu, pak do jednoho pichnou, ten prehraje video, jak si maly deti hrajou, pak to prehraje znova a pak zase behaj. Nejvetsi picovina, jakou jsem kdy videl. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co si mám o tomhle myslet. Tento seriál jsme sledovali se sestrou o prázdninách a královsky jsme se bavili hláškami, které hrdinové opakovali do absolutního zblbnutí. Ovšem co tahle utopie dává dvouletým dětem, mi není jasné. Hrané scénky dodělává odstrašující dabing (pamatuju si na Píseň o šestipenci a ta se tedy opravdu nedala). "Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies!" (61.) ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté a nepřekonatelné dno dětské televizní zábavy. Kdybych si ještě cintal na košili a kadil do plínek, možná by se mi to líbilo, to nepopřu. Ale každé dítě, které už ví, že se dá televize i vypnout, by už při úvodní znělce mělo právě tohle učinit. Bohužel se tomu tak neděje a čtyři dementní barevní kamarádi tak mohou znovu a znovu likvidovat další a další mozkové buňky našich potomků spolehlivěji, než to u nás dospěláků dělá alkohol. Seriál postavený na čtyřech pazvucích prostě boří všechny bariéry a vůbec bych se nedivil, kdyby se z dětí, často sledujících tuhle "úžasnost" staly časem jen blekotající individua, chovající se právě tak, jako ti čtyři nablblí mimozemšťani, případně konající veškeré své potřeby taky do plínek. Jsem pro úplný zákaz veřejné produkce podobných kravin. DOPLNĚNO V R. 2009: I náš tříletý syn se na Teletubbies podíval s lehkou nedůvěrou a podruhé je již pustit nechtěl... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)
  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama