Reklama

Reklama

Nepřestávej dýchat

(seriál)
  • USA Keep Breathing
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Kdesi v kanadské divočině havaruje malé letadlo a jediná přeživší se musí poprat s živly i vlastními démony, aby zůstala naživu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

paber778 

všechny recenze uživatele

První díl nalákal - ale to by nesměl být Netflix.  Obléknout se do vody, aby jí nebyla zima, převařovat nejčistší vodu na světě a banální otravné flashbacky - to si  tvůrci dělají prdel? Kdo a pro koho to točí - je snad nastupující generace úplně vypatlaná? Celkově konstatuji, že dobré nebo aspoň koukatelné filmy se už přestaly točit, to co se nyní na Netflixu a HBO nabízí jsou zoufalé multikultitranssračky. Jeden bod přiznám za krásnou přírodu. ()

ReichelTomas 

všechny recenze uživatele

Z popisu epizody 5: „Vzpomínky z mládí jí cestou někdy pomáhají a někdy ji spíš zdržují.“ Ono ty vzpomínky nezdržují jenom ji. Bohužel teda (ale extrémně moc) zdržují děj. Kdyby se komplet všechny vzpomínky vystřihly a ze série by se udělal cca padesátiminutový film, přičemž by se celá první epizoda klidně mohla nechat tak jak je, tak by to mohlo být na 4 hvězdičky. ()

Reklama

Daiker 

všechny recenze uživatele

Bohužel zklamání..... Pro všechny kdo čekali pořádný survival seriál, něco ve stylu Na ostří nože ..... Místo toho vidíme vzpomínky na otce, na dětství, na práci, na lásku atd. Scény z přežití pádu letadla jsou jen doplněk. Digi přítulný medvěd byla trapárna a vrchol nevyužitého potenciálu...... Ještě že si zapla košili, aby jí nebyla zima, když se musela potopit do ledového jezera.... To jako vážně? ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Krásná M. Barrera, nádherná příroda, super medvěd, který se aspoň choval jako medvěd. Negativa: V podstatě vše ostatní. Flashbacky nevadily tolik , i když jich fakt nemuselo být tak moc. Víc mě trápilo, ba až sralo, že takto inteligentní a vzdělaná dospělá žena postrádá naprosto všechny základní pudy sebezáchovy. Jak je tento seriál dobře a umně natočený, jde především o stručný návod, jak co nejdříve umřít, a to hned několika způsoby - pády, sežrání, utonutí, umrznutí, otrava, .... škoda, hrozná škoda... znovu ne. ()

Maud164 

všechny recenze uživatele

Odnož survivalu, nikoliv klasický survival. Upřímně děkuju za komentáře, díky kterým jsem, přiznávám, natvrdo přeskakovala některé zdlouhavé flashbacky, takže jsem se dostala do druhé půlky série, kterou jsem si už naprosto užívala. Nenalíčená a špinavá M. Barrera s rozpuštěnými vlasy je úplně jiný člověk než ta nudná bitch na začátku, a začala jsem jí postavu věřit. Její traumata začala být najednou jasná, pochopitelná. Sedlo mi to. Nádherný záběry kanadské krajiny a vychytaná symbolika mezi přírodou a jejími vzpomínkami. .Je to fakt celkově výrazně lepší zážitek, než se podle hodnocení zdá - ale výrazně se zlepšuje až v průběhu. ()

Galerie (101)

Reklama

Reklama