Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Jednovaječná dvojčata Leni a Gina se před lety tajně prohodila a předstírají, že jsou ta druhá. Jejich svět se ale zhroutí, když se jedna z nich ztratí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý nápad, dokonalý výber hlavnej predstaviteľky, chytľavý vývoj príbehu, avšak priemerné spracovanie a nevýrazné zakončenie. Bez diskusie ide o one woman show Michelle Monaghan, ktorá tiahne aj slabšie scenáristické a dialógové momenty a asi si neviem predstaviť nikoho lepšieho v takejto úlohe na jej mieste. Ozveny sa tvária po celý čas mysterióznejšie než v skutočnosti sú a ak chceli byť psychologicky dramatickejšie a uveriteľnejšie, mali dostať viac priestoru sestra a manžel na statku a nie napríklad v podstate nikam nevedúce vyšetrovanie miestnej polície. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná thrillerová jednohubka...... Příběh je zajímavý a dost zamotaný, co se týče postav dvojčat..... Občas jsem se ztrácel kdo je zrovna ta hodná sestra a kdo zlá sestra..... Samotné výměny sester jsou docela psycho, když se nad tím člověk zamyslí... Herci jsou dobře vybraní, má to málo dílů a rychle to uteče ()

Reklama

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

První díl začal skvěle, nabudil ve mě takový ten správný feeling se špetkou mysteriózna. S dalšími díly už to tak slavné bohužel nebylo. Odkrývání toho, co si dvojčata od dětství mezi sebou tajně prohazují (životy, muže, děti, možná i vložky) mě přestalo asi někde v půlce celkem zajímat. Záhadně ztracené dvojče se ještě záhadněji objevilo, aby na povrch začaly vyplouvat další a nikdy nekončící záhadnosti, policie opět mírně neschopná... Potěšil alespoň Matt Bomer a Jonathan Tucker. 3/5 ()

k212 

všechny recenze uživatele

Co s tímhle switch/twist cedníkem? Jako hýří to scenáristickou nápaditostí až tak moc, že to jako tank převálcovalo jakoukoliv logiku a ochotu dát hrdince/kám nějakou tu smysluplnou hloubku osobnosti/tí. Ale jinak to má atmosféru, dobré herce, příjemně koukatelný širokoúhlý formát a závěr, co si chystá písek pro pokračování, ohhh no! Jako thrillerové binge GP na jednu noc dobrý! ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Zaciatok ma celkom vtiahol, ale bolo to poriadne becko, co sa tvari ako prvotriedne mystery-krimi-drama. Priveľa wtf momentov (kedy mi liezli oci von ako pani serifke) ci si robia srandu. Pribeh bol pri tom dostatocne zaujimavy, ale prepchali to chujovinami a obcas zabudli vystrihnut nepodarene zabery a sceny, co mi dost vadilo. A ten koniec ? Typek ich rozpozna podla vone, vedel to cely cas a na konci zahlasi ze uz nevie ktora to je…..ach ()

Galerie (139)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama