Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Báru hledá policie. Schová se do obchodního domu Zlatá labuť. Tím spustí řetězec událostí, které ovlivní osudy mnoha dalších lidí. Je březen roku 1939. Majitelé obchodního domu Kučerovi řeší zásnuby syna, zatímco pianistka Marta zažije jeden z nejhorších večerů svého života... (TV Nova)

Recenze (46)

Johny44 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím neúspěšná snaha Novy dorovnat úspěch První republiky. Vše horší. Herci, scénář i hudba. Můžeme jen doufat, že tvůrci nepochopili, že na začátku je to potřeba napálit tak, aby si to divák pustil znovu. A že se to ještě rozjede a nebude z toho jen seriál, který předchází prvním dílům Ulice a že postavy jsou vlastně předkové- dědečkové, babičky, otcové a matky Vilmy Niklové, Bédy, Jordánů a Farských. Ostatně  zpívající předek Vojtka, je toho důkazem. Svému potomkovi z Ulice je fakt podobný :)). Ostatně možná to byl přímo záměr. Pustím si další díl, budu tipovat kdo, ke komu patří, čí je předek a v co se přemění Zlatá labuť. Jestli v krámek, v  Coolnu, nebo snad  v bistro U babičky? :)) ()

FIAT 500 

všechny recenze uživatele

První díl české verze překvapivě lepší než slovenské (třeba u Pana profesora je slovenská verze mnohem lepší než česká)... Herci méně přehrávají, casting je až na hlavní herečku také výrazně výrazně lepší a i příběh je trochu jiný - lepší... Celkově to působí tak nějak uvěřitelněji než na Slovensku... Jestli to bude podobná trefa Novy jako loni Chlap, je otázkou, ale minimálně pilotní epizoda až překvapivě slušně baví a dějové linky jsou rozehrány také docela zajímavě... ()

Reklama

elma odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na obsazení záleží, už víme dávno, že hezkou herečku nemáme, ale když už musí hlavní roli hrát slečna ,, čáp,, tak se nedivte, že lidé dávají odpad. Není na co hezkého se koukat. Strašný, zdlouhavý, nudný.. režie Biser A. Arichtev, možná by si mohl občas uvědomit, že má doma herečku, která z toho mohla udělat koukatelný seriál. Ta je alespoň sympatická. Myslela jsem, že tento režisér je záruka kvality, tak asi to není dogma. ()

kameny 

všechny recenze uživatele

dialogy jsou při nejlepším tragické. televize nova si vychovává novou, vlastní hereckou generaci, u které se rozhodně o závratné kvalitě mluvit nedá. česká kinematografie sází na fakt, že umístit příběh do historických kulis, zachrání jakoukoliv slátaninu podprůměrného kamery, směšné režie a ohraného děje. pro průměrného diváka jsou povědomé tváře příjemné, děj jednoduše stravitelný. vztahové linky které už jsou stokrát omleté můžou pro konzumenty nekonečných seriálů můžou působit v kontextu 40. let překvapivě fresh. své diváky, na které je velmi očividně cílen, si určitě najde. o kvalitním seriálu se mluvit nedá, ale to ani nikdo nečekal ()

bittrich 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem od tohoto seriálu příliš. Doufal jsem, že se Nova probrala a konečně natočila něco nového a hlavně kvalitního. Bohužel jsem zklamán. Mluva ani zdaleko neodpovídá době, oblečení, ačkoliv se jedná o seriál, který je zasazený do obchodu s módou, příliš dobové módě neodpovídá. Snad úplně nejhorší byl Roman Vojtek co to mělo být? A když to vezmu na děj jako takový, to nikomu nepřišlo sakra divný, že prostá prodavačka se objeví vymóděná na snobským večírku? ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama