Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Únosci zveřejňují první video natočené s unesenými dívkami. Schází se krizový štáb, Leona čelí tlaku rodičů i nadřízených. V centru Prahy se uskuteční hon na muže podezřelého z vazby na únosce. Obstojí přátelství obou dívek v drsných podmínkách zajetí? Jaké rodinné tajemství odhalí Leonina sestra Monika? (Voyo)

Recenze (13)

Marze 

všechny recenze uživatele

Spionazni zanr na Voyo v nemz zvlastni agenti pomahaji krajanum v potizich. Tvurci si dali praci se zabery na Turecko-iranske hranici. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velmi nadějné na české poměry. Ale tou poslední větou tohoto dílu, se tvůrci sami stáhli do průměrné české žumpy. Takovéhle věty nemají v žánru thriller co dělat!!! ()

Reklama

MirkaP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestli repliky v seriálu psal tentýž jedinec, který sem napsal popis dílu, už se nedivím, že jsou prkenné. Tu větu s vazbou jsem si musela přečíst opakovaně. Není to vězeňská vazba, je to vazba jako vztah 🤦. No a k těm vztahům - že matka je sestra bylo jasné už v prvním díle, takže kdo se teď diví, ztratil se v dubových prknech předchozích dialogů. ()

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ruku na srdce, zase tak špatné to není. Chápu, že si Voyo ukouslo o dost větší sousto, než je schopné sníst a seriál trpí přebytkem žánrových klišé a místy až trapně čítankových stereotypů, stejně jako herci si povětšinou v nezvykle 'amerických' rolích nejsou zrovna jistí, ale na debut to špatné přes všechny ty výtky není. Ostatně udrželo to mou pozornost a to se vyhýbám českým seriálům (až na pár nadprůměrných výjimek) jak čert kříži. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to zlé, ale tvůrci se prostě točí v kruhu průměrnosti. Ve zraněné noze je infekce, ale dobrou zprávou je, že dívky žijí a že si únosci hodlají především vydělat, tzn. žádný Talibán a řezání hlav. Snad. Je tu první zveřejněné video, ze kterého jediná hmatatelná stopa vede do Německa k člověku, který by mohl znát únosce. Tvůrci stále tu a tam vytahují vedlejší linie: tu rodinnou (ségra navštíví matriční úřad) i tu skrze šejka (jasný odkaz ke kauze katarského prince). Zatímco u dívek nějakou psychiku/emoci vnímáme, o pocitech a problémech vyšetřovatelů se nedozvíme nic, respektive vše je schované za siláckými dialogy a gesty. Celkově srozumitelné, ale plné klišé… ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama