Reklama

Reklama

Protiklady se přitahují

  • USA Jack and Jill vs. the World (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšný reklamní agent Jack žije na vysoké noze a problémy obyčejných lidí moc neřeší. Naproti tomu Jill je lehce potrhlá holka, která žije ze dne na den a její spontánní rozhodnutí jí malinko komplikují život. Ti dva se rozhodnou spojit síly a sepsat manifest, ve kterém by poradili, jak žít ideální život. Přitom si ale začnou uvědomovat, že ten jejich k ideálu potřebuje právě toho druhého. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

lennyd 

všechny recenze uživatele

On - Jack (Freddie Prinze Jr.) - úspěšný reklamní agent, který si nikdy s ničím nemusí lámat hlavu - a když má nějaký problém, jeho peníze jej velmi rychle vyřeší. Ona - Jill (Taryn Manning) - obyčejná holka, která díky své nemoci žije ze dne na den, a neřeší nejakou budoucnost. Jak už to tak bývá, jak se setkají, zamilují se - a přes všechny rozdíly se rozhodnou spolu žít. A během tohoto soužití sepisují jakýsi manifest o životě ... Jak mám Freddieho Prinze Jr. rád (jako herce samozřejmě), tak tady mi vůbec neseděl - taky se mi zdá, že chlapec začal přibírat. Jeho pozici ale perfektně vyrovnává Taryn Manning, na kterou se zase dá koukat v jakékoliv pozici. Ale ani ona nezachrání film, který je o ničem - a ač spadá do kategorie Romantických komedií, tak není ani moc romantický ani moc komediální. Na druhou stranu není ani tak dlouhý, tak ve chvíli, když už přemýšlíte, že je nejvyšší čas skončit a přepnout jinam, vyskočí závěrečné titulky... ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Další romantickej film, ale tentokrát to není romanťák s humorem, ale je říznutej dramatem. A nějak mě to nesedí. Ne že by to nemohlo fungovat (viz. Love Story), ale tenhle film je špatně napsanej, špatně zahranej a bohužel i špatně zrežírovanej. Nebejvám takhle kritickej, když se náhodou přinachomejtnu k takovýmu filmu, tak od něj obvykle po pár minutách odcházím, jenže sem neměl co na práci a navíc sem byl neustále myšlenkama někde jinde - jen díky tomu sem film přežil. Ale zase na odpad to není, film mě aspoň neurazil a ani nenaštval, jenom hodně zklamal. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No nevim, nepřišlo mi to ani nějaký dramatický, ani nějaký romantický a jestli tohle byla komedie, tak se asi někde stala chyba mezi filmem a mnou, jelikož ke mně se nic vtipnýho nedostalo, je možný, že se to ztratilo někde při přenosu, ale zkoumat to už nebudu, nicméně sem se kupodivu vůbec nenudil, i když mi to nenabídlo prakticky nic zábavnýho a Freddie Prinze je trošku herecký prkno ()

pe3czech 

všechny recenze uživatele

"Páni, to je ale kýč!", letělo mi hlavou nedlouho po úvodních titulcích. Přesto však první půlhodina nasadila v rámci žánru laťku do výšek, které skáče jen Jelena Isinbajeva. Zdá se jako úžasná uspávačka na dobrou noc, lék na posmutnělou duši. Přesně tyhle dvě podmínky byly u mne splněny, navíc v obou hlavních hrdinech jsem se poznal(nebo bych se rád poznal), a já o prvním reklamním bloku začal uvažovat nad štědrým hodnocením. Dokonce i soundtrack se mi vzhledem k aktuálnímu rozpoložení docela zalíbil. Bohužel druhá část klesla do nejhlubší možné plytkosti. Mne daleko více zajímalo řešení jejího zdravotního problému, kterak se s ním vypořádají a doufal jsem, že happy end bude ve smyslu jejího uzdravení. Přiznávám, nebyla by to žádná sláva, přesto by tisícinásobně překonal klasický konec "kterak se dva pohádají a pak prozřou svou hloupost", který mě nemile uzemnil. Řečeno sportovní metaforou ze začátku - laťka nasazena pro Jelenu Isinbajevu, ale skočit se jí pokoušela kulhající juniorka se šedým zákalem.///Zajímavé pro mne bylo vidět Freddieho Prinze po delší odmlce. Holt už to není ten slaďáček z před deseti let. Rysy mu nějak zhrubly a i když v něm toho sympatického cukrouše rychle poznáte, obzvláště z jeho klasických gest, právě ta gesta v jeho "mužštější" variaci už tak nefungují. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tomu nevěnoval téměř žádnou pozornost, sem tam jsem zaslechl slova jako "plíce" "nějaká nemoc" a to mi stačilo, abych se zorientoval. Od cca druhé třetiny filmu to je snesitelná romantika, kterou zabijí nesympatický Freddie. Nic proti němu, ale v tomhle filmu byl na pěst. Na jeho místě bych si v klidu představil takového Marka Ruffala. To by hned byla jiná podívaná. Taryn Manning byla okouzlující, sympatická a normální, takže s ní jsem neměl žádný problém. Na konci jsem ocenil, že to nebyl takový slaďák, jak jsem čekal, takže slušné tři hvězdy tomu v klidu dám, ale abych se na to díval podruhé, to po mně nechtějte… ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Hned v několika záběrech na Jackovo (Freddie Prinze Jr.) rameno je možné zaregistrovat vytetovaného draka, který během filmu několikrát změní umístění. (Conspi)

Reklama

Reklama