Reklama

Reklama

Protiklady se přitahují

  • USA Jack and Jill vs. the World (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšný reklamní agent Jack žije na vysoké noze a problémy obyčejných lidí moc neřeší. Naproti tomu Jill je lehce potrhlá holka, která žije ze dne na den a její spontánní rozhodnutí jí malinko komplikují život. Ti dva se rozhodnou spojit síly a sepsat manifest, ve kterém by poradili, jak žít ideální život. Přitom si ale začnou uvědomovat, že ten jejich k ideálu potřebuje právě toho druhého. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film byl trošku slabší, mohla se uzdravit a taky mohl mít trošku delší konec, jinak docela ušel, líbil se mi jeho děj, to že se báječně doplňovali a tomu druhému scházeli, kdybych měla film zhodnotit jako celek, napsala bych uspokojivý. Tenhle film byl dobrý na oddechnutí, na zasmání a dokonce i zamyšlení, mi se líbí to nasazení, pro manifest, pro to být upřímný, protože upřímnost je vzácností. Takže tenhle film doporučuji těm, kteří si chtějí zkrátit čas nebo se jen uvolnit, protože na to, na to je tento film ten pravý. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Další romantickej film, ale tentokrát to není romanťák s humorem, ale je říznutej dramatem. A nějak mě to nesedí. Ne že by to nemohlo fungovat (viz. Love Story), ale tenhle film je špatně napsanej, špatně zahranej a bohužel i špatně zrežírovanej. Nebejvám takhle kritickej, když se náhodou přinachomejtnu k takovýmu filmu, tak od něj obvykle po pár minutách odcházím, jenže sem neměl co na práci a navíc sem byl neustále myšlenkama někde jinde - jen díky tomu sem film přežil. Ale zase na odpad to není, film mě aspoň neurazil a ani nenaštval, jenom hodně zklamal. ()

Reklama

merigieren 

všechny recenze uživatele

Český název lehce klame. Je to pohádka o střetu vašeho světa s umírajícim romantickým blázínkem. Ty dvě hodiny si ukazujeme občas i vtipně možnosti bytí bez tradiční lidské upjatosti. Posezení ve větvích svítícího stromu v prostřed města je toho důkazem. Hudba podtrhuje roztomilost, jedinou chybou je, že takové holky na světě neexistují :-) A těch 5* bude možná i za to, že sem si v průběhu uvědomil pomalou zkázu mého bezstarostného světa v němž ještě stále žiji. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Suché a nemastné romantické drama o zbohatlíkovi a chudé nemocné dívce, která mu zlomila srdce a on ji poslal do ..., aby si pak uvědomil, že ji má rád. Už sám námět je hloupý a celkové provedení je těžce nudné a totálně bez jiskry. Freddie Prinze Jr. už není žádný krasavec a hrát vůbec neumí, zbytek hereckého ansáblu není o nic lepší. Prostě další nepovedený romantický blivajz. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No nevim, nepřišlo mi to ani nějaký dramatický, ani nějaký romantický a jestli tohle byla komedie, tak se asi někde stala chyba mezi filmem a mnou, jelikož ke mně se nic vtipnýho nedostalo, je možný, že se to ztratilo někde při přenosu, ale zkoumat to už nebudu, nicméně sem se kupodivu vůbec nenudil, i když mi to nenabídlo prakticky nic zábavnýho a Freddie Prinze je trošku herecký prkno ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Hned v několika záběrech na Jackovo (Freddie Prinze Jr.) rameno je možné zaregistrovat vytetovaného draka, který během filmu několikrát změní umístění. (Conspi)

Reklama

Reklama